10 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialContrabandă cu ţigări: Zeci de percheziții în Timiș pentru destructurarea unei rețele...

Contrabandă cu ţigări: Zeci de percheziții în Timiș pentru destructurarea unei rețele de traficanți

Polițiștii efectueză miercuri dimineața peste 50 de percheziții în nouă localități din județul Timiș, într-un dosar de contrabandă cu țigări. Printre suspecţi s-ar afla şi un polițist, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax.

Polițiști din cadrul IPJ Timiș, polițiști de frontieră și jandarmi, sub coondonarea procurorilor Parchetului Judecătoriei Sânnicolau Mare, percheziționează în total 54 de locuințe ale unor persoane suspectate de contrabandă cu țigări, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara.

Perchezițiile se desfășoară în localitățile Sânnicolau Mare, Dudeşti Vechi, Variaş, Lovrin, Igriş, Cenad, Teremia Mare, Saravale, şi Valcani, toate din județul Timiș.

Conform sursei citate, gruparea era monitorizată încă din luna martie, iar acţiunea de miercuri dimineață este desfășurată în urma unui flagrant pe frontiera verde, care a avut loc în cursul nopții, când au fost depistați doi cetățeni români care încercau să introducă ilegal în țară 4.000 de pachete cu țigări.

Procurorii de la Parchetul de pe langă Judecătoria Sânnicolau Mare vor audia, la finalul perchezițiilor, peste 30 de persoane suspectate de contrabandă cu țigări.

Potrivit unor surse judiciare, printre cei care vor fi audiați se numără și un polițist care ar fi sprijinit gruparea să vândă țigările de contrabandă pe piața din vestul țării.

Cele mai citite

Fotografie emoționantă cu legenda Alain Delon. Cum arată actorul în vârstă de 88 de ani

Pe Instagram, Anouchka Delon a împărtășit o poză cu tatăl ei, Alain Delon, și a menționat că a făcut acest lucru cu consimțământul acestuia....

România poate rămâne fără Noaptea Europeană a Muzeelor întrucât nu s-au rezolvat revendicările angajaților din Cultură

Federația Națională a Sindicatelor din Cultură și Presă CULTURMEDIA anunță că membrii săi nu vor participa la evenimentul intitulat "Noaptea Europeană a Muzeelor", în...
00:01:00

China emite cea mai severă avertizare pentru ploi torențiale după inundații devastatoare

Peste 100.000 de persoane au fost evacuate în sudul Chinei din cauza ploilor abundente și a inundațiilor mortale, guvernul emițând marți cea mai înaltă...
Ultima oră
Pe aceeași temă