20 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialControale ale poliției în trenuri și gări. Au fost amendate sute de...

Controale ale poliției în trenuri și gări. Au fost amendate sute de persoane

Peste 300 de amenzi, în valoare de peste 60.000 de lei, au fost date de polițiștii de la Direcția Transporturi din Cadrul IGPR, în urma controalelor în gări și trenuri, realizate în ultimele zile. Totodată, polițiștii au constatat 34 de infracțiuni și au confiscat produse alimentare și vestimentare în valoare de aproape 3.000 de lei. 

 

”În perioada 2 – 4 iunie, sub coordonarea Direcţiei de Poliţie Transporturi din cadrul I.G.P.R., peste 860 de poliţişti de la transporturi au acţionat în staţiile şi triajele de cale ferată, precum şi în trenuri de călători care circulă pe liniile adiacente magistralelor de cale ferată, pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au constatat 34 de infracţiuni şi au aplicat 336 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 60.000 de lei”, informează poliția.

Dintre sancţiunile contravenţionale aplicate, 30 au fost pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

De asemenea, poliţiştii au confiscat produse alimentare, articole vestimentare, dar şi alte bunuri, în valoare totală de aproximativ 2.731 de lei.

Pe parcursul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au găsit 31 de minori lipsiţi de supraveghere, 65 de persoane care apelau la mila publicului, precum şi două persoane urmărite în temeiul legii.

Cele mai citite

Declin demografic în România. Numărul de nașteri scade

Declinul demografic în România devine tot mai evident, cu un număr tot mai mic de nașteri înregistrat în primele trei luni ale acestui an,...

Ana Bogdan, învinsă în turul secund la Roma

Ana Bogdan a ratat calificarea în turul al treilea la Roma, unde s-ar fi duelat cu Sorana Cîrstea, după ce a fost învinsă în...

VIDEO. E gata! Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat au pus punct relației. “Viața merge înainte, indiferent de orice”

Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat și-au spus "adio" după o relație frumoasă de trei ani. Tot ce e frumos are și un sfârșit. Cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă