21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialCopilul de un an şi opt luni scos din puţ a fost...

Copilul de un an şi opt luni scos din puţ a fost detubat şi respiră fără ajutorul aparatelor

Copilul de un an şi opt luni scos din puţ a fost detubat şi respiră fără ajutorul aparatelor, dar este încă ţinut sub o uşoară sedare, potriviti Digi24. Potrivit jurnaliștilor, medicii speră ca starea copilului să se îmbunutățească.

Băieţelul este spitalizat în secţia de terapie intensivă a Spitalului "Grigore Alexandrescu” din Capitală, unde a fost ţinut pe aparate pentru ca plămânul în care sunt germeni să îşi revină sub tratament cu antibiotic. Doctorii spun că abia peste o săptămână de tratament se poate vorbi despre p ameliorare a stării copilului.

Copilul de aproape doi ani, din Balta Sărată a stat timp de mai bine de 10 ore pe jumătate în apă, într-o fântână, şi a fost scos de pompieri în urma unei misiuni extrem de dificile.

Mama copilului, însărcinată în opt luni, a ajuns, marți, la spital, însă starea sa este stabilă și va fi externată în cursul zilei de miercuri.

“Mama este în stare stabilă și va fi externată. A venit de două ori la spital, prima dată la ora 12 și apoi la ora 15. Era nevoie de supraveghere medicală pentru orice fel de complicații. Dacă situația nu ar fi fost sub control, femeia ar fi putut naște premature”, a declarat Ștefan Răgălie, purtătorul de cuvânt al  spitalului din Roșiorii de Vede.

Polițiștii teleormăneni au deschis e cercetare penală in rem în cazul copilului care a căzut într-o fântână în Teleorman și a fost scos după mai bine de 10 ore, potrivit Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Teleorman, Teodora Dragole, a declarat, miercuri, că cercetarea se efectuează deocamdată pentru faptă şi nu împotriva unor persoane. „Se efectuează cercetări. S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi cercetările sunt în curs”, a declarat Teodora Dragole.

Cele mai citite

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu. Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli...

Înscriere la facultate, înainte de absolvirea Bacalaureatului. Pentru cei care vor o carieră în dezvoltarea de jocuri video

BISM (Bucharest International School of Management) și Amber Studio, în colaborare cu prestigioasa Abertay University din Marea Britanie, pregătesc începând cu luna septembrie lansarea...

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...
Ultima oră
Pe aceeași temă