14.1 C
București
miercuri, 29 mai 2024
AcasăSpecialCosti Ignat, toboșarul Monarchy Band, a murit în incendiul din Colectiv

Costi Ignat, toboșarul Monarchy Band, a murit în incendiul din Colectiv

Costi Ignat, un membru al Monarchy Band, a murit în incendiul de la clubul Colectiv. Numele lui a apărut oficial pe lista persoanelor decedate, iar pe pagina acestuia de Facebook curg mesajele de susţinere din partea prietenilor şi a cunoscuţilor.

Institutul Naţional de Cercetare pentru Sport scrie pe pagina de Facebook a acestuia: "Institutul Naţional de Cercetare pentru Sport anunţă cu durere trecerea în nefiinţă, în evenimentul de vineri de la Clubul Colectiv, a dragului nostru coleg Constantin Ignat, un cercetător rebel care a pus pasiune în tot ceea ce a făcut. Condoleanţe familiei".

"Oooof, Costi…Încearcă să-L ierţi pe Dumnezeu pentru că n-a fost alături de tine, de iubita ta, de cei care nu mai sunt şi de cei care acum se chinuie prin spitale! O să-mi lipseşti…mult! Ne vedem…dincolo!", scrie, de asemenea, pe contul de Facebook al artistului, un prieten.

"Of Doamne! Acum am aflat că a murit şi Costi Ignat! Omul cu care am împărţit anii frumoşi de rock ai mei cu trupa Teuton. Cu el şi cu Adi Necula. of of of. Plâng ca un prost pentru prostiile altora. Dumnezeu să te odihnească, prietene! Şi îţi mulţumesc pentru Amintirile tinereţii mele. Trebuie să se schimbe ceva în România asta. Am luptat prea cu inimă ca să se întâmple porcăriile astea", scrie un alt prieten.

Costi Ignat avea 40 de ani, a fost membru al formației Teuton şi cânta în trupa Monarchy Band. În trupa Teuton, el a fost coleg cu Adrian Rugină.

De asemenea, chitaristul Iulian Rob şi basistul Marian Leusteanu, membri ai formaţiei Monarchy, au fost răniţi şi ei în incendiul de la Clubul Colectiv. Apropiaţi ai acestora au scris pe Facebook că, în vreme ce Iulian Rob "se luptă să revină", Marian Leuştean a suferit arsuri uşoare.

Cele mai citite

Tornadele au devastat statul Texas din SUA. Sute de mii de oameni au rămas fără energie electrică

Rafalele de vânt au atins puterea uraganului, iar în unele zone au fost însoţite de grindină de mărimea unei mingi de golf, conform actualitate.org. Vremea...

Tornadele au devastat statul Texas din SUA. Sute de mii de oameni au rămas fără energie electrică

Rafalele de vânt au atins puterea uraganului, iar în unele zone au fost însoţite de grindină de mărimea unei mingi de golf, conform actualitate.org. Vremea...

Sărăcie declarată, dar, în Securitate, cu Gușă plină

Ilustrație: Marian Avramescu În super anul electoral în curs, postul de telejustiție Realitatea începe să aibă un considerabil Plus de Gușă. Realitatea pe Păcur(ă)aru a...
Ultima oră
Pe aceeași temă