12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialCraiova. Trafic de heroină în parcarea unui hipermarket

Craiova. Trafic de heroină în parcarea unui hipermarket

Este vorba despre parcarea unui hipermarket din Craiova unde trei traficanți de droguri au fost prinși, luni, în timp ce încercat să vândă heroină. Ei au fost reținuți de procurorii DIICOT. 

”Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism –  Biroul Teritorial Mehedinți, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinți și din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, au prins ieri în flagrant trei persoane în timp ce vindeau droguri de mare risc în parcarea unui hipermarket  din municipiul Craiova”, informează DIICOT.

În data de 22 septembrie, procurorii DIICOT – BT Mehedinți au dispus începerea urmării penale față de numiții Neacșu Ion Daniel (23 de ani), Logofătu Alexandru Christian (20 de ani) și Mandă Marinel Gelu (23 de ani), iar astăzi au luat măsura reținerii lor pentru 24 de ore  sub acuzația de săvârșire a infracțiunii  de  deținere și vânzare de droguri de mare risc.

Față de cei trei inculpați există suspiciunea rezonabilă că în data de 22 septembrie au pus în vânzare  901 grame de heroină contra sumei de 40.000 de lei, după ce cu o zi înainte vânduseră acelorași cumpărători o doză de 3 grame de heroină.

La percheziția efectuată la domiciliul inculpatului Logofătu Alexandru au fost găsite și ridicate încă 60 de grame de heroină.

Cei trei inculpați reținuți vor fi prezentați astăzi Tribunalului Mehedinți cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 zile.

Suportul tehnic a fost asigurat de Serviciul Român de Informații.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...
Ultima oră
Pe aceeași temă