26.8 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialCRIMĂ în Cotnari. O fostă profesoară a fost ucisă în propria locuință

CRIMĂ în Cotnari. O fostă profesoară a fost ucisă în propria locuință

O fostă profesoară în vârstă de 80 de ani, care locuia singură într-o casă din comuna ieşeană Cotnari, a fost ucisă în propria locuinţă. Poliţiştii îi caută pe autorii crimei, informează Mediafax.

Femeia a fost găsită moartă de către vecini în cursul zilei de luni, cel mai probabil, bătrâna, fostă profesoară de limba şi literatura română, fiind ucisă în cursul nopţii de duminică spre luni.

Femeia prezenta multiple lovituri pe corp, iar locuinţa a fost găsită devastată, anchetatorii presupunând că atacatorii au căutat bani.

Vecinii spun că femeia era liniştită şi că era respectată în comunitate, după ce zeci de ani a fost cadru didactic în localitatea Cotnari.

“E groaznic ce s-a întâmplat. Era o femeie liniştită, nu avea duşmani, nu se certa cu nimeni şi era respectată în comunitate. A fost profesoară de română, i-a învăţat carte pe mai toţi din satele astea”, a spus Elena M., una dintre vecinele femeii.

O rudă a bătrânei spune că aceasta avea temeri că ar putea fi prădată de hoţi.

Poliţiştii ieşeni au declanşat cercetări în acest caz, fiind întocmit un cerc de suspecţi, însă deocamdată autorii crimei nefiind prinşi.

Cadavrul femeii a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Iaşi, în vederea efectuării necropsiei.

Cele mai citite

O primărie din Buzău acuză ADS că a încheiat contracte ilegale

Primăria Comunei Vernești din județul Buzău se află în mijlocul unui scandal intens după ce a acuzat Agenția Domeniilor Statului (ADS) că a...

Echipă mixtă română de tenis de masă, calificată la Olimpiadă

Perechea română alcătuită din Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs s-a calificat pentru proba de dublu mixt din cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris, a...

Despre iubirea creștină

Despre om se vorbește azi mai mult fragmentar – ca ființă capabilă să muncească, cerebrală, ca una care are idealuri și întreprinde, una  care...
Ultima oră
Pe aceeași temă