16.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialCrimă înfiorătoare într-o localitate din Bacău. Poliția, în alertă după criminal

Crimă înfiorătoare într-o localitate din Bacău. Poliția, în alertă după criminal

Un bărbat, în vârstă de 66 de ani, din localitatea băcăuană Larga, a fost găsit mort în locuinţa sa, într-o baltă de sânge, după ce a suferit lovituri puternice la cap. Anchetatorii îl caută acum pe criminal, potrivit Mediafax. 

Deocamdată mobilul crimei nu a fost stabilit. 

Victima a fost găsită într-o baltă de sânge, într-unul din dormitoarele locuinţei, de către o nepoată de-a sa, alertată de o vecină care a văzut lumina aprinsă şi poarta deschisă, fără a vedea însă vreo mişcare, potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău. 

Ancheatorii susţin că femeia l-a sunat înainte, în mod insistent, pe unchiul său, însă pentru că acesta nu a răspuns la telefon, a apelat la vecina bărbatului pentru a vedea ce se întâmplă cu acesta.

Sesizaţi de către nepoata victimei, poliţiştii au început o anchetă în acest caz, sub coordonarea unui procuror criminalist.

“Din primele cercetări, s-a stabilit că este vorba despre o crimă, însă, deocamdată, cu autor necunoscut şi fără a se cunoaşte scopul acesteia. Uşa de la intrarea în locuinţă era forţată, înăuntru găsindu-se şi o sumă de bani. Asta nu înseamnă însă că mobilul crimei nu ar putea fi şi jaful”, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, Cristinel Ciocântă.

Cele mai citite

Astăzi este Vinerea Mare, ziua în care Iisus Hristos a fost răstignit. Tradiții și obiceiuri

Astăzi este Vinerea Mare, ziua în care Fiul lui Dumnezeu, Iisus Hristos, a fost răstingnit pe cruce și a fost dus în mormânt. Conform...

26 de avioane de război și 5 nave chineze, detectate în jurul Taiwanului

Ministerul Apărării din Taiwan a anunţat vineri că a detectat 26 de avioane şi cinci nave chineze în jurul insulei în ultimele 24 de...

Unirea Shopping Center: Inima Comercială a Bucureștiului

Situat în centrul vibrant al Bucureștiului, Unirea Shopping Center nu este doar un simplu centru comercial, ci o emblemă a orașului, fiind unul dintre...
Ultima oră
Pe aceeași temă