19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialCristian Boureanu rămâne în arest preventiv. Decizia Tribunalului București este definitivă

Cristian Boureanu rămâne în arest preventiv. Decizia Tribunalului București este definitivă

Magistrații Tribunalului București au decis, miercuri, ca fostul deputat Cristian Boureanu să rămână în arest preventiv, în dosarul în care este acuzat că ar fi agresat un polițist, scrie Agerpres.

În 19 iulie, Judecătoria Sectorului 1 a dispus eliberarea lui Boureanu și plasarea lui sub control judiciar, însă procurorii au făcut contestație, admisă miercuri de Tribunalul București.

Fostul deputat a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru săvârșirea a trei infracțiuni de ultraj, el fiind acuzat că a agresat un polițist rutier. În același dosar, a fost trimisă în judecată și Laura Teodora Dincă, prietena lui Boureanu, acuzată de mărturie mincinoasă.



 

 

Pe 9 iunie, în jurul orei 1.30, mașina în care se afla Cristian Boureanu, alături de prietena lui, a fost oprită în trafic de un echipaj de poliție rutieră pe Bulevardul Aviatorilor din Capitală. În momentul în care polițiștii i-au solicitat documentele de identitate, Boureanu s-ar fi manifestat violent, ar fi amenințat un polițist și i-ar fi prins acestuia degetele mâinii drepte, prin închiderea portierei autoturismului, i-ar fi rupt cămașa uniformei și l-ar fi lovit cu genunchiul în zona inghinală, provocându-i leziuni traumatice. Polițistul ar fi reacționat și l-ar fi lovit pe Boureanu, acesta căzând la pământ.

Boureanu a fost imobilizat, încătușat și condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru cercetări. Fiind într-o stare avansată de ebrietate, lui Boureanu i s-a făcut rău, el fiind transportat apoi la Spitalul Floreasca.


Cele mai citite

Coreea de Nord l-a primit pe șeful spionajului rus

O delegație a Biroului de Informații Externe al Rusiei a vizitat capitala nord-coreeană Phenian între luni și miercuri și a discutat despre stimularea cooperării...

Oamenii de știință din Israel au făcut o descoperire remarcabilă legată de o supernovă

În urmă cu aproximativ 20 de milioane de ani, într-o galaxie nu foarte îndepărtată, o stea de mari dimensiuni a explodat şi a trimis...

Securitatea și sănătatea în muncă – serviciu obligatoriu pentru orice afacere din România

Companiile active cu minim un angajat au obligația de a respecta un protocol foarte strict pentru a asigura întregului personal condiții sigure de muncă....
Ultima oră
Pe aceeași temă