6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialCTP spune că Ambasada Suediei a greșit cu filmulețul despre Codruța Kovesi:...

CTP spune că Ambasada Suediei a greșit cu filmulețul despre Codruța Kovesi: E limpede, dacă Oborul e cu noi, s-a rezolvat

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu s-a exprimat critic la adresa realizatorilor filmulețului prezentat de Ambasada Suediei atunci când a decorat-o pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi.

“Doamna din Piaţa Obor mie mi s-a părut extraordinară. O doamnă care cu siguranţă are o autorizaţie comercială în foarte bună regulă ne asigura acolo că Oborul e cu Kovesi. Dom’le, m-am liniştit, eram uşor anxios înainte de asta. Dar după ce am văzut-o pe doamna care ocupa ecranul atât cu abundenţa fiinţării sale cât şi cu fustele înconjurătoare… E limpede, dacă Oborul e cu noi, s-a rezolvat. De asemenea, am văzut fete, studente smulse cu cruzime din lectura ecranului de iPhone şi puse să ne spună acolo cum este supermenul României doamna Kovesi.

Râdem, râdem, dar spectacolul este omomorf cu telegramele de felicitare pentru Nicolae Ceauşescu, de la oamenii muncii de peste tot. Acuma, oamenii muncii am văzut că sunt, din selecţie, vânzători, studenţi, ambasadori şi un domn, am înţeles, codirector al unei bienale Bucureşti – nu ştiu ce e aia. Un domn uşor răvăşit, cu coadă, care a spus că speră în renaşterea culturii datorită acţiunilor doamnei Kovesi.

Transformarea doamnei Kovesi într-un star media, într-un star rock este o tâmpenie. Dânsa e procuror. Face o meserie care nu se potriveşte nicidecum cu aşa ceva. Da, i-au dat ordin, Suedia a dorit să o decoreze, foarte bine. S-o decoreze şi cu asta, basta” a spus jurnalistul Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

Domnul Klemm dă o înaltă apreciere activităţii anticorupţie a doameni Kovesi. Dar domnul Klemm a dat o înaltă apreciere activităţii anticorupţie şi a domnului Zgonea. Domnul Zgonea „Ciocan”, zis şi Mihai Viteazu. Şi lu’ ăla i-a dat o înaltă apreciere. Eu de câte ori îl văd pe domnul Klemm că apare pe ecran am o strângere de inimă.

O colecţie de aberaţii. N-am înţeles. În orice caz, face foarte mult rău. Penibil. Grotesc. Şi aşa cum cred că e doamna Kovesi, nu cred că a fost deloc încântată de panarama asta pe care a produs-o Ambasada Suediei.”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă