10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialCum circulă metroul de Crăciun

Cum circulă metroul de Crăciun

Trenurile de metrou circulă în prima şi a doua zi de Crăciun la interval de nouă minute pe toate cele patru magistrale, iar în celelalte zile până la sfârşitul anului vor ajunge în staţii la interval de opt minute, a anunţat Metrorex.

În 25 şi 26 decembrie, trenurile de metrou vor circula la interval de nouă minute pe Magistrala 1 (Republica- Dristor 2), Magistrala 2 (Berceni- Pipera), Magistrala 3 (Anghel Saligny- Preciziei) şi Magistrala 4 (Gara de Nord 2- Parc Bazilescu).

În celelalte zile până în 31 decembrie, trenurile de metrou vor circula pe cele patru magistrale la interval de opt minute.

De Revelion, metrourile vor circula toată noaptea, la interval de 10 minute între orele 24.00 şi 01.00, apoi, până la 05.00, la interval de 20 de minute.

Din 1 până în 4 ianuarie 2015, trenurile de metrou vor circula pe toate cele patru magistrale la interval de nouă minute.

În funcţie de numărul călătorilor din în perioadele 22-24 şi 29-31 decembrie, Metrorex va introduce trenuri suplimentare pe magistralele 1, 2 şi 3.

Şi tramvaiele, troleibuzele şi autobuzele Regiei Autonome de Transport Bucureşti vor circula în prima şi a doua zi de Crăciun la intervale mai mari, conform programului de weekend.

Cele mai citite

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

OFICIAL. Cristian Popescu Piedone, primul candidat înscris în cursa pentru Primăria Capitalei. “Astăzi se închid zvonurile că mă voi retrage”

Cristian Popescu Piedone, președintele Partidului Umanist Social Liberal, este primul candidat înscris oficial în cursa pentru funcția de primar general. Cristian Popescu Piedone și-a depus...

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...
Ultima oră
Pe aceeași temă