14.6 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăSpecialCum își serbează Ion Iliescu ziua de naștere

Cum își serbează Ion Iliescu ziua de naștere

Fostul preşedinte Ion Iliescu îşi va serba joi ziua de naştere alături de familie şi apropiaţi, informează Agerpres.

Potrivit unor surse din anturajul fostului şef al statului, Ion Iliescu nu va mai participa la un concert aniversar la Ateneul Român, aşa cum s-a întâmplat în anii precedenţi, de ziua lui.

Ion Iliescu împlineşte, la data de 3 martie 2016, 86 de ani, iar pe 4 martie este şi ziua de naştere a soţiei sale, Nina. 

Anul trecut, preşedintele de onoare al PSD a participat la un concert privat, oferit în cinstea sa de către membrii Clubului de la Bucureşti, prima parte a zilei fiind alături de familie. Nici la împlinirea vârstei de 84 de ani, fostul şef de stat nu a avut program public, nefiind prezent la concertul de muzică clasică organizat în 2 martie pentru sărbătorirea sa, la Ateneul Român. 

În 2013, preşedintele de onoare al PSD şi-a petrecut ziua de naştere acasă, alături de soţia sa, Nina, iar seara a mers la Ateneu, unde s-a lansat o carte despre el. 

Un alt concert aniversar a fost organizat în 2012, tot la Ateneul Român, Ion Iliescu fiind felicitat, la finalul evenimentului de către invitaţii săi, cu care a ciocnit o cupă de şampanie.

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Armata Română deschide o nouă campanie de recrutare

Ministerul Apărării Naționale (MApN) a început o nouă campanie de recrutare pentru soldați și gradați profesioniști. Aceasta este a doua campanie de acest tip din...

Ce spune Mugur Isărescu despre un nou mandat la BNR. Este cel mai longeviv guvernator din lume

Guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu, a afirmat miercuri că în cazul în care i se va propune de către Parlament un nou...

Lawrence Wong a depus miercuri jurământul de învestitură în funcția de prim-ministru al Singapore

Lawrence Wong a depus jurământul de învestitură în funcția de prim-ministru al statului Singapore și este doar al patrulea lider de la independență, încheind...
Ultima oră
Pe aceeași temă