9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialDâmboviţa: Muncitor în comă după ce s-a intoxicat cu gaze în timp...

Dâmboviţa: Muncitor în comă după ce s-a intoxicat cu gaze în timp ce evacua apa dintr-un bazin

Un bărbat angajat al unei firme din Galaţi care lucra la staţia de alimentare cu apă de la Priseaca, judeţul Dâmboviţa, a ajuns la spital în stare gravă, sâmbătă, după ce s-a intoxicat cu gazele emanate de o pompă de evacuare a apei care funcţionează pe benzină, informează Medaifax.

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, bărbatul, în vârstă de 42 de ani, lucrează ca muncitor necalificat la o firmă din Galaţi care are contracte pentru lucrări la staţia de alimentare cu apă de la Priseaca, staţie care asigură furnizarea apei în municipiul Târgovişte.

Sâmbătă, bărbatul a încercat să golească un bazin cu apă din incinta staţiei de alimentare şi s-a intoxicat cu gazele emanate de pompa de evacuare a apei. În momentul în care echipajele medicale care au fost chemate de urgenţă la locul incidentului au ajuns la el, muncitorul era conştient şi a cooperat cu medicii, însă pe drumul către spital starea acestuia s-a agravat.

Conform sursei citate, când a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte bărbatul intrase în comă. El a rămas internat, medicii încercând să îi salveze viaţa.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă