21.3 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSpecialDe Paște, ANAF a SUSPENDAT activitatea la două CLUBURI din Mamaia. Care...

De Paște, ANAF a SUSPENDAT activitatea la două CLUBURI din Mamaia. Care a fost motivul

ANAF transmite că în perioada Sărbătorilor Pascate au verificat opt cluburi de noapte din Mamaia. Conform inspectorilor antifraudă, acestea au fiscalizat, într-o singură noapte,1,8 milioane de lei. Activitatea din două cluburi a fost suspendată.

130 de inspectori antifraudă au controlat, în perioada 30 aprilie, 1 mai, opt cluburi de noapte din Mamaia, fiind vizat modul în care este îndeplinită obligația emiterii bonului fiscal, transmite ANAF într-un comunicat de presă.

În cadrul acțiunii ce s-a derulat după o documentare prealabilă (inclusiv la fața locului), au fost aplicate 23 de sancțiuni contravenționale, suma totală a amenzilor fiind de 134.000 lei, la care se adaugă un numãr de 8 sancțiuni complementare constând în 2 suspendări și 6 confiscări de numerar, respectiv suma de 25.541 lei.

Cele două suspendări au survenit întrucât operatorii economici au mai fost sancționați în ultimele 24 de luni, pentru neemiterea de bonuri fiscale.

Totodată, în cazul a două cluburi, reprezentanții acestora au primit invitația de a se prezenta la sediul Direcției Generale Antifraudă Constanța, în vederea continuării cercetărilor.

La acțiune au participat și inspectorii antifraudă din cadrul regionalei București, dar și cei din cadrul Direcției de Control Activități cu Risc Fiscal și Intervenție Rapidă, întreaga activitate de control fiind susținută de o echipă care a asigurat suportul informativ din bazele de date ale ANAF. 

Cele mai citite

Guvernanții lasă suedezii să taie nestingheriți pădurile valoroase ale României. 50 de acțiuni ale IKEA, bănuite de ilegalitate. FOTO și VIDEO

Un nou raport realizat de Agent Green și Bruno Manser Fonds (BMF) în pădurile României. Cel mai mare proprietar privat de pădure din țara...

Șeful AIEA despre situația de la Zaporojie: “Ne apropiem periculos de un accident nuclear”

"Ne apropiem periculos de un accident nuclear" la Zaporojie, a avertizat luni şeful Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (AIEA), Rafael Grossi, denunţând recentele atacuri...

Klaus Iohannis participă la reuniunea extraordinară a Consiliului European

Președintele României, Klaus Iohannis, va participa, în perioada 17-18 aprilie 2024, la reuniunea extraordinară a Consiliului European, care va avea loc la Bruxelles, Regatul...
Ultima oră
Pe aceeași temă