14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialDe unde pot bucureștenii să-și cumpere un brad de Crăciun

De unde pot bucureștenii să-și cumpere un brad de Crăciun

Brazii de Crăciun pot fi cumpărați, în Capitală, din mai multe piețe, relatează Agerpres.

În sectorul 1, brazii pot fi cumpărați din piețe, dar și din spații special amenajate pe strada Banul Antonache, lângă Piața Floreasca, și pe strada Radu Beller nr. 5-7.

În sectorul 2, de sâmbăta trecută, se vând brazi în piețele agroalimentare Obor, Basarabia, Colentina și Morarilor, numai în zonele amenajate în acest sens.

Piețele administrate de Primăria sectorului 3 ce sunt autorizate să închirieze spații pentru vânzarea brazilor sunt Râmnicu Sărat 2, 23 August, Ozana și Alexandru Vlahuță.

Brazii de Crăciun vor fi comercializați de lunea viitoare în 20 de locații din piețele Progresul, Sudului și Apărătorii Patriei în sectorul 4.

În sectorul 6, brazi pot fi achiziționați de miercuri din piețele Veteranilor, Gorjului, Crângași, Chilia Veche, Valea Ialomiței, Giulești și Drumul Taberei II.

Cadouri specifice sărbătorilor de iarnă pot fi comercializate în piețele Veteranilor, Gorjului, Crângași, Valea Ialomiței, Orizont, Apusului și Drumul Taberei.

Cele mai citite

Marseille, Atalanta, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat în „careul de ași” al Europa League

Olympique Marseille, Atalanta Bergamo, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat joi seară în semifinalele Europa League, după meciurile din manşa secundă a „sferturilor”. Liverpool...

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...

Nicu Ștefănuță a depus plângere la CNCD împotriva preotului Nicolae Tănase, din cauza declarației revoltătoare la adresa femeilor abuzate sexual

Europarlamentarul independent Nicu Ștefănuță, vicepreședinte al Grupului Verzilor din Parlamentul European, a depus o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) împotriva preotului...
Ultima oră
Pe aceeași temă