20 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăSpecialDeputatul PSD Eugen Nicolicea, dat afară din studioul Digi24, după ce l-a...

Deputatul PSD Eugen Nicolicea, dat afară din studioul Digi24, după ce l-a insultat pe Moise Guran

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a fost dat afară din studioul Digi24, luni seară, în timpul emisiunii „Jurnalul de Seară”, după ce l-a jignit pe jurnalistul Moise Guran, informează Digi24.

Discuția în contradictoriu a pornit de la deciziei Curții Constituționale, pe tema abuzului în serviciu, care ar trebui să se dea miercuri. În acest context, Moise Guran a precizat că „Domnul Dragnea face licitațiile, iar domnul Nicolicea dă amnistiile din când în când, la intervale regulate de timp, sub o formă sau alta”.

Afirmația l-a înfuriat pe social-democrat, care l-a numit pe realizatorul emisiunii „Biziday” „obraznic”, „cu gura mare” și „psihopat”.

„Eu nu am văzut în viața mea un reporter sau ce zici tu că ești să vorbească prostii cu atâta siguranță. Ia spune-mi mie ce am făcu eu, cu subiect și predicat, că ai spus numai prostii… Râzi ca fraierul”, a mai spus Nicolicea. 

La un moment dat, realizatorul emisiunii „Jurnalul de Seară”, Cosmin Prelipceanu, l-a invitat pe deputat să părăsească studioul. Acesta a replicat că va sesiza Consiliul Național al Audiovizualului.

Nu vă permit să veniți la noi în studio și să ne jigniți. Nu permit acest vocabular, domnule Nicolicea”, i-a mai spus Prelipceanu.

Cele mai citite

Alege covorașe profesionale și moderne dedicate spațiilor de business!

Primul contact cu clienții este important, poate fi pasul de creare a unor parteneriate de durată, așadar o impresie pozitivă nu face decât să...

CFR dă startul programului „Trenurile Soarelui”

CFR Călători dă startul programului estival „Trenurile Soarelui”, cu zeci de garnituri ce vor lega toate regiunile țării de stațiunile de pe litoralul românesc...

Motivul pentru care un pacient stă neoperat de 10 zile la Spitalul Județean de Urgență Slobozia

Un pacient internat la Spitalul Județean de Urgență Slobozia așteaptă de 10 zile să fie operat după ce și-a rupt piciorul în urma unei...
Ultima oră
Pe aceeași temă