12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialDeținuții din arestul IPJ Vrancea au trebuit să demonstreze că nu mai...

Deținuții din arestul IPJ Vrancea au trebuit să demonstreze că nu mai votat și în alt loc

Cei 12 deținuți cu drept de vot cazați în arestul IPJ Vrancea fost puși să dea declarații pe propria răspundere în fața comisiei venită cu urna mobilă, că nu au mai votat într-o altă secție de votare.

Aceștia au votat până la ora 14,00 ora mesei și au fost de acord să dea aceste declarații deoarece ”nu aveau nimic de ascuns” ne-a precizat un responsabil din Poliția vrânceană.


Citește și: Alegeri parlamentare 2016. Ziua în care românii își decid soarta. USR, câștigător în Noua Zeelandă. Rezultatele parțiale ale sondajelor EXIT POLL indică evoluții neașteptate. Prezența la vot – HARTĂ INTERACTIVĂ


 

Până la sosirea urnei mobile, deținuții au pariat și au făcut pronosticuri în legătură cu cine va câștiga alegerile, ei dorindu-și un partid care să de-a un decret de grațiere a faptelor penale. Cei 12 deținuți sunt suspectați de fapte de tâlhărie, viol, furt sau trafic de droguri.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă