16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialDirectoare de la Autoritatea Navală Română, rănită în atentatele de la Bruxelles

Directoare de la Autoritatea Navală Română, rănită în atentatele de la Bruxelles

Directoarea economică a Autorităţii Navale Române a fost rănită în atentatele de marţi, din Bruxelles, informează News.ro. Ea este internată într-un spital de ortopedie din Belgia şi este în afara oricărui pericol. Cristina Călințaru era pe aeroport întrucât urma să ia avionul spre Lisabona, pentru o întrunire pe teme maritime.

Directorul general al Autorităţii Navale Române, Liviu Cazan, a declarat, miercuri, pentru News.ro, că în urma exploziilor de marţi, de pe aeroportul din Bruxelles, a fost rănită Cristina Călinţaru, director economic în cadrul ANR.

“În cursul zilei de marţi, am luat de mai multe ori legătura cu dânsa. A fost rănită la picior în urma exploziilor. Iniţial, a fost în stare de şoc, dar spre seară era mai bine, se liniştise. A fost dusă mai întâi la Spitalul Militar din Bruxelles, dar apoi a fost mutată la Spitalul de Ortopedie din Aalst. Lucrurile sunt sub control, nu are viaţa pusă în pericol”, a afirmat directorul general al Autorităţii Navale Române.

El a precizat că femeia mergea singură la Lisabona, nu era însoţită de alt coleg.

Liviu Cazan a menţionat că reprezentanţii Ministerului de Externe ţin legătura cu Cristina Călinţaru. El a mai spus că nu ştie, deocamdată, cât timp va mai rămâne internată femeia în Belgia, şi nici când s-ar putea întoarce în ţară.

În urma atentatelor de marţi, din Bruxelles, patru români, între care şi Cristina Călinţaru, au fost răniţi, trei dintre aceştia fiind spitalizaţi.

Cele mai citite

De ce să alegi călătoria cu autobuzul sau autocarul de la Bucureşti la Chişinău?

Călătoria cu autobuzul sau autocarul de la București la Chișinău poate fi o opțiune excelentă pentru cei care caută o modalitate confortabilă și accesibilă...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Cât timp ar trebui să dureze plimbarea câinelui?

Plimbarea zilnică a câinelui oferă numeroase beneficii pentru sănătatea mentală, emoțională și fizică pentru aproape toți câinii. Plimbările oferă exerciții fizice, care sunt bune...
Ultima oră
Pe aceeași temă