11.5 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăSpecialDN 15 A: Un camion încărcat cu medicamente s-a răsturnat

DN 15 A: Un camion încărcat cu medicamente s-a răsturnat

Un camion încărcat cu medicamente și ser fiziologic s-a răsturnat, marți dimineața, pe DN 15A, pe raza localităţii Teaca din judeţul Bistriţa-Năsăud, informează Agerpres.

O femeie de 65 ani, care fusese luată la ocazie de şoferul unui camion ce transporta medicamente, a fost rănită uşor, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Alexandra Vereşezan. 

Femeia a fost preluată de un echipaj medical şi transportată la unitatea de primire urgenţe a Spitalului de Urgenţă Judeţean din Bistriţa. 

Din primele cercetări ale poliţiştilor a rezultat că şoferul camionului, un bărbat de 43 ani din judeţul Braşov, a pierdut controlul asupra volanului, la coborârea în curbă a unui deal, iar autoutilitara s-a răsturnat în afara carosabilului. Şoferul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Un camion încărcat cu medicamente şi ser fiziologic s-a răsturnat, marţi dimineaţă, pe DN 15A, pe raza localităţii Teaca. Drumul este cel care face legătura cu judeţul Mureş. Traficul în zonă nu a fost blocat. 

Iniţial, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă anunţase că nu există victime. 

 

Cele mai citite

Județul Bihor are o nouă destinație speologică și turistică

Județul Bihor are o nouă destinație turistică spectaculoasă la mai puțin de 30 de kilometri de Oradea: un circuit de cinci kilometri în comuna...

Simona Halep a fost nevoită să abandoneze în prima rundă a turneului Trophee Clarins 

Miercuri, jucătoarea română de tenis Simona Halep a fost nevoită să se retragă din prima rundă a turneului Trophee Clarins (WTA 125), din motive...

Ajutorul pentru Ucraina produce divergențe între România și SUA. Președintele Iohannis ar ceda un sistem Patriot dar vrea ceva “în schimb”

Președintele României, șeful Senatului, șeful Guvernului și ministrul Apărării au opinii divergente cu privire la cererea formulată de Statele Unite ca România să cedeze...
Ultima oră
Pe aceeași temă