17.2 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialDoi bărbați au murit, după ce ar fi băut alcool metilic

Doi bărbați au murit, după ce ar fi băut alcool metilic

Poliția Călăraşi a deschis o anchetă după ce a fost sesizată de medici că doi bărbaţi din Dragalina au decedat în spitale, după ce ar fi băut alcool metilic, iar alți patru bărbați sunt internați, doi fiind în stare gravă, și în acest caz existând suspiciunea de intoxicație cu alcool metilic.

Un bărbat în vârstă de 45 de ani şi unul în vârstă de 58 de ani, ambii din localitatea Dragalina, judeţul Călăraşi, au murit în spitale din Bucureşti şi Călăraşi, unde ajunseseră în stare gravă, existând suspiciunea că s-ar fi intoxicat după ce au consumat alcool metilic.

Reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Călăraşi au declarat, sâmbătă, corespondentului Mediafax că poliţiştii au fost sesizaţi de cadrele medicale cu privire la moartea suspectă a celor doi şi au deschis dosar penal în acest caz.

În prezent, anchetatorii aşteaptă rezultatele necropsiilor, urmând ca legiştii să stabilească dacă a fost vorba despre intoxicaţie şi dacă substanţa ingerată a fost alcool metilic.

Între timp, alţi patru bărbaţi din Dragalina au ajuns la spital acuzând stări de rău, și în cazul acestora existând suspiciunea că s-ar fi intoxicat după ce au băut alcool metilic. Doi din cei patru sunt internați la un spital din Călăraşi, iar ceilalți doi, care sunt în stare gravă, au fost duşi la spitale din Bucureşti.

Cele mai citite

Ben Affleck și Jennifer Lopez o iau pe drumuri separate? “Au probleme în căsnicie”

Ben Affleck și Jennifer Lopez au probleme în căsnicie, susține o persoană din interior. Cei doi locuiesc în case separate. Cu toate acestea, verighetele...

FC Barcelona și-a „betonat” poziția secundă în Spania, după victoria cu „lanterna roșie” Almeria

FC Barcelona și-a consolidat poziția secundă în La Liga, după ce s-a impus cu scorul de 2-0 în deplasarea de la Almeria, în etapa...

Elisabeta Lipă: “Generaţia de Aur înseamnă pentru mine un model”

Președinta Agenției Naționale pentru Sport, Elisabeta Lipă, a declarat vineri, la stadionul Arcul de Triumf, că Generația de Aur a fotbalului românesc ar trebui...
Ultima oră
Pe aceeași temă