12.8 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialDoi frați și tatăl lor au fost ARESTAȚI pentru tripla crimă din...

Doi frați și tatăl lor au fost ARESTAȚI pentru tripla crimă din comuna Stoenești

Tribunalul Argeş a dispus, vineri, arestarea preventivă a trei suspecţi reţinuţi în dosarul triplei crime comise în noaptea de 13 spre 14 aprilie în comuna Stoeneşti, informează Agerpres.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi a admis propunerea formulată de procuror şi a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a inculpaţilor Pavel Laurenţiu Durleci, Doru Vasile Durleci şi Dorel Durleci, potrivit informaţiilor publicate pe portalul instanţelor de judecată din Argeş. 

Decizia nu este definitivă, putând fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare la Curtea de Apel Piteşti. 

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş au deschis, în urmă cu o zi, un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat în cazul triplei crime de la Stoeneşti. 

“La data de 14 aprilie 2016, procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de omor calificat. Din primele cercetări a rezultat că, în noaptea de 13/14 aprilie 2016,(…) în comuna Stoeneşti din judeţul Argeş, persoane neidentificate (la acel moment) au pătruns în locuinţa persoanelor vătămate T.F, D.L. şi T.N., precum şi în locuinţa persoanei vătămate D.D., împrejurare în care, cu mai multe obiecte tăietor-înţepătoare (cuţite), le-au aplicat multiple lovituri, în urma cărora a rezultat decesul persoanelor vătămate T.F., D.D. şi D.L., precum şi vătămarea corporală a persoanei T.N.”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie transmis AGERPRES. 

Anchetatorii au identificat trei suspecţi, care au fost conduşi la audieri la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş. 

‘Probatoriul administrat până în acest moment a condus la identificarea a trei persoane, existând date care certifică participarea acestora la săvârşirea faptelor”, se precizează în comunicat. 

Potrivit unor surse judiciare, suspecţii sunt un tânăr de 20 de ani care anterior a avut o relaţie cu una dintre victime, fratele său de 24 de ani şi tatăl celor doi, în vârstă de 48 de ani. Cei trei au fost prinşi la câteva ore după comiterea crimelor, la un filtru rutier instituit de poliţişti. 

Trei oameni, membri ai aceleiaşi familii, au fost înjunghiaţi mortal în timpul unui scandal izbucnit în noaptea de miercuri spre joi în comuna argeşeană Stoeneşti. Victimele sunt o tânără de 17 ani, tatăl de 37 de ani şi bunicul de 57 de ani, care locuiau în gospodăria în care a avut loc agresiunea. 

Din primele cercetări a rezultat că agresorul de 20 de ani şi fata de 17 ani au împreună un copil în vârstă de opt luni. Relaţia s-a încheiat la începutul anului, când fata s-a întors la familia ei.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă