20.3 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSpecialDoi morți în Alba, după ce au fost loviți de un camion...

Doi morți în Alba, după ce au fost loviți de un camion pe TROTUAR

Două persoane au murit, sâmbătă,în localitatea Sâncel din județul Alba, după ce un camion i-a lovit pe trotuar, informează Mediafax. 

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, bărbatul și femeia au decedat după ce au fost loviți de o autocamionetă care a pătruns pe trotuar din cauza unei defecţiuni tehnice.

Echipajul SMURD ajuns la faţa locului nu a mai efectuat manevre de resuscitare, pentru că cei doi pietoni muriseră deja.  

”Cele două persoane aveau leziuni incompatibile cu viaţa, colegii nici nu au mai început manevrele de resuscitare. Acestea au fost lovite de o autocamionetă de 3,5 tone. Din cauza leziunilor, colegii nu au putut să estimeze cu precizie ce vârstă aveau, dar erau persoane de vârsta a treia, cu siguranţă. Noi am intervenit cu o Ambulanţă SMURD, cu o autospecială, cu şase subofiţeri, care au ajuns la faţa locului şi au constatat leziunile incompatibile cu viaţa şi s-a solicitat prezenţa medicului pentru constatarea decesului”, susţin oficiali ai ISU Alba.

Potrivit unor localnici, persoanele decedate au ieşit să se plimbe înainte de impact. Şoferul este anchetat pentru ucidere din culpă, iar cercetările sunt în desfăşurare.

Cele mai citite

SINDICATELE DIN CULTURĂ declară pe 18 Mai–NOAPTE ÎN MUZEELE DIN ROMÂNIA!

COMUNICAT DE PRESĂ SINDICATELE DIN DOMENIUL PROTECȚIEI PATRIMONIULUI CULTURAL NAȚIONAL asociate în cadrul Federației Naționale a Sindicatelor din Cultură și Mass-Media „CulturMedia” – CNS Cartel...

Marcel Ciolacu critică conducerea liberală a Primăriei Constanţa: “Lipsesc cu desăvârșire”

Marcel Ciolacu, în calitate de președinte al PSD și premier, a criticat conducerea liberală a Primăriei Constanța, afirmând că performanța administrativă, investițiile și accesarea...

Încă o ediție a Eurovision cu scandal. Reprezentantul Olandei a fost exclus

Joost Klein, concurentul olandez, a fost exclus din finala concursului Eurovision de sâmbătă, după o plângere a unui membru al echipei de producţie, au...
Ultima oră
Pe aceeași temă