12.8 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăSpecialDoi soți, reținuți pentru că i-au șantajat pe bărbații cu care fiicele...

Doi soți, reținuți pentru că i-au șantajat pe bărbații cu care fiicele lor au întreținut relații sexuale

Doi bucureşteni, soţ şi soţie, au fost reţinuţi de Poliţie sub acuzaţia de şantaj, după ce au cerut bani unor bărbaţi pe care i-au acuzat – nefondat, spun anchetatorii – că le-ar fi violat fiicele, în vârstă de 15, respectiv 17 ani, relatează Mediafax. Polițiștii susțin că cele două minore întrețineau relații sexuale consimțite cu bărbații, pe care apoi părinții lor îi șantajau.

Potrivit Poliţiei Capitalei, în 21 noiembrie, femeia a reclamat la Secţia 3 că fiicele sale ar fi fost răpite de doi bărbaţi necunoscuţi, duse cu un autoturism în afara Capitalei şi violate. În plângere era vizat şi un bărbat care ar fi condus maşina respectivă.

Poliţiştii au făcut cercetări şi i-au identificat pe bărbaţii reclamaţi, dar au descoperit totodată că fetele fuseseră victime şi în alte plângeri similare, înregistrate înaintea celei din 21 noiembrie.

Acele plângeri, precizează Poliţia, au fost retrase ulterior, "existând suspiciunea rezonabilă că tinerele ar fi întreţinut relaţii sexuale consimţite, în scopul obţinerii unor sume de bani".

Oamenii legii au mai aflat că reclamanţii le-au cerut celor trei bărbaţi 6.000 de euro pentru a-şi retrage plângerea.

Miercuri, părinţii fetelor s-au întâlnit cu unul dintre bărbaţi, care le-a dat 200 de euro şi un autoturism drept avans până la achitarea sumei cerute, mai precizează Poliţia Capitalei.

"Poliţiştii au intervenit şi, în urma percheziţiei corporale efectuate asupra femeii, a fost găsită suma de 200 de euro, cheile şi certificatul de înmatriculare al autoturismului", mai spun poliţiștii.

Cele mai citite

Două elicoptere ale marinei japoneze s-au prăbușit. Șapte persoane sunt date dispărute

Două elicoptere ale marinei japoneze s-au prăbușit în mare în timpul unui exercițiu de antrenament, iar mai mulți membri ai echipajului aflați la bord...

“N-a fost vorba în niciun moment de suicid.” Adrian Mititelu junior, internat la spital

Adrian Mititelu Jr. a avut parte de o perioadă dificilă după meciul dintre FC U Craiova și Dinamo. Implicat intens în activitatea echipei, el...

Zelenski mulțumește SUA pentru ajutorul de 89 de miliarde de euro

Președintele ucrainean Volodymyr Zelenski și alți lideri europeni au mulțumit SUA pentru adoptarea unui proiect de lege de ajutor vital de 89 de miliarde...
Ultima oră
Pe aceeași temă