14.4 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăSpecialDoi suceveni, prinşi în FLAGRANT când ridicau un colet cu haşis

Doi suceveni, prinşi în FLAGRANT când ridicau un colet cu haşis

Doi tineri din Siret au fost reţinuţi, joi, de DIICOT Suceava, pentru trafic de droguri şi introducere în ţară de droguri de risc, după ce au fost prinşi în flagrant când au ridicat un colet care conţinea haşiş, informează Mediafax.

Poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava – Serviciul Antidrog, sub coordonarea unui procuror din cadrul DIICOT – Serviciul Teritorial Suceava, au organizat un flagrant în urma căruia au fost prinşi doi tineri din Siret, în vârstă de 22, respectiv 26 de ani.

Citeşte şi: Olt: Bărbați prinși în FLAGRANT, în timp ce ridicau două pachete de droguri

Cei doi tineri au venit, joi, la Suceava, cu un autoturism înmatriculat în Germania, pentru a ridica un colet de la o firmă de transport internaţional din apropierea pieţei agroalimentare. După ce au preluat coletul, cei doi au fost prinşi şi duşi, pentru audieri preliminare, la postul de Poliţie din apropiere.

Potrivit unor surse judiciare, coletul conţinea circa 200 de grame de substanţă solidă de culoare maro, despre care există bănuiala că este haşiş, iar coletul ar fi fost trimis din Spania.

Citeşte şi: Traficant de droguri, prins în flagrant de polițiștii constănțeni

Cei doi au fost duşi la sediul DIICOT Suceava pentru audieri şi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit DIICOT Suceava, în acest caz se desfăşoară cercetări pentru trafic de droguri de risc şi introducere în ţară de droguri de risc, fără drept, iar ancheta continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale, identificarea şi tragerea la răspundere penală a tuturor participanţilor.

Cele mai citite

Eurovision prezintă o dezbatere între candidații la președinția CE. Țările din est nu au candidat, Iohannis nu este menționat

Eurovision va transmite o dezbatere între "candidații principali la președinția Comisiei Europene", aceștia fiind Walter Baier, Sandro Gozi, Ursula von der Leyen (președinta în...

Studiu: Doar o treime dintre români sunt fericiți la locul de muncă

Doar o treime dintre români (34%) sunt fericiţi la locul de muncă, aceştia menţionând că desfăşoară activităţi care îi împlinesc personal şi contribuie la...

Ciolacu a discutat cu Iohannis despre trimiterea unui sistem de rachete Patriot în Ucraina. Decizia se va lua în CSAT

Premierul Marcel Ciolacu a discutat cu preşedintele Klaus Iohannis pe tema relocării unui sistem de rachete Patriot în Ucraina, subliniind că o decizie pe...
Ultima oră
Pe aceeași temă