15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialDosarul de corupție de la CNA. Cristina Trepcea: Nu cred că suspiciunile...

Dosarul de corupție de la CNA. Cristina Trepcea: Nu cred că suspiciunile sunt întemeiate

Cristina Trepcea, membru CNA, a fost audiată marţi, în calitate de martor, de către procurorii anticorupţie şi a declarat, la ieşire, că nu are cunostinţă despre o presupusă intervenţie a lui Viorel Hrebenciuc în favoarea lui Gheorghe Ştefan, pentru o licenţă TV, informează Mediafax.

"Întodeauna se vorbeşte de corupţie când este vorba de structuri ale autorităţii statului, dar eu nu cred că suspiciunile de corupţie sunt întemeiate (în acest caz – n.r.)", a mai spus Trepcea.

La Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a fost audiat luni, tot ca martor, primarul municipiului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan.

Întrebat, la ieşire, dacă vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Viorel Hrebenciuc l-a ajutat să obţină de la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) o licenţă pentru un post de televiziune, Gheorghe Ştefan a spus nu are nicio legătură cu acesta.

Deputatul PPDD Liliana Mincă, membru al Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă din Camera Deputaţilor, a depus o plângerea în luna iulie la adresa Laurei Georgescu, după ce în presă au fost difuzate înregistrări audio în care şefa CNA foloseşte un limbaj licenţios şi face referire la anumite practici, pentru obţinerea de sponsorizări cu logistică în favoarea Consiliului. Plângerea are ca obiect infracţiunile de luare de mită şi trafic de influenţă.

Cele mai citite

UE cere ca Facebook și Tik Tok să combată falsurile create cu inteligența artificială

UE, prin Comisia Europeană, a cerut marilor site-uri de socializare, precum TikTok și Facebook, să eticheteze clar publicitatea politică și să reducă "viralitatea conținutului"...

România deschide dosare penale pentru spectacolele pirotehnice de pe stadioane; Ungaria se mândrește cu ele. FOTO

În țara noastră, introducerea de articole pirotehnice pe arenele sportive este interzisă, iar președintele FC Rapid București, Daniel Nicolae, și un lider galeriei giuleștene...

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...
Ultima oră
Pe aceeași temă