12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialDosarul operaţiilor estetice la Spitalul de Arși: O sută de persoane, audiate...

Dosarul operaţiilor estetice la Spitalul de Arși: O sută de persoane, audiate la Poliţia Capitalei

O sută de persoane au fost citate la audieri, în calitate de martori sau de învinuiţi, la sediul Poliţiei Capitalei, în zilele de marţi şi miercuri, în dosarul operaţiilor estetice făcute la Spitalului de Arşi din Bucureşti, informează MediafaxAproximativ jumătate dintre persoanele citate vor fi interogate în calitate de învinuiţi pentru infracţiunea de dare de mită.

Printre persoanele citate de polițiști, se numără și Leo de la Strehaia, care a precizat pentru presă că a venit la audieri în calitate de martor. 

”M-am interesat de costurile operațiilor estetice, dar nu am negociat prețurile cu medicii de la Spitalul de Arși. Eu nu cunosc niciun medic de la acest spital. Nici nu știam că la Spitalul de Arși se pun silicoane. Am niște prietene care vor să își pună silicoane”, a declarat Leo de la Strehaia.

În acest dosar se află în arest preventiv, printr-o decizie definitivă din 6 mai a Curţii de Apel Bucureşti, directorul Spitalului de Arşi, Vitalie Stan, şeful Secţiei de Chirurgie Plastică a unităţii, Nicolae Antohi, medicii Elena Cristina Isac, Florica Guşă, Carmen-Elena Boiangiu, Florin Parasca, Ivan Vătămănescu şi Aurelia Isac, precum şi Carmen Florea, angajată a unei clinici private. Prin aceeaşi decizie, medicul Ioan Costică Ghiţă Plujdescu va fi cercetat în libertate.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă