12.2 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialDosarul transferurilor: Victor Becali și Cristi Borcea, mutați la Poarta Albă

Dosarul transferurilor: Victor Becali și Cristi Borcea, mutați la Poarta Albă

Victor Becali și Cristian Borcea au fost transferați, vineri, de la Penitenciarul Slobozia la Penitenciarul Poarta Albă din județul Constanța, după ce judecătorii le-au schimbat regimul de detenție de la închis la semideschis, transmite Agerpres.

Citește și: Mihai Stoica vrea să iasă din închisoare

Pe 12 mai, magistrații Judecătoriei Medgidia au admis contestațiile lui Cristian Borcea și Victor Becali formulate împotriva măsurii de a executare a pedepsei cu închisoarea în regim închis, judecătorii stabilind un regim semideschis de detenție pentru fiecare dintre cei doi oameni de afaceri condamnați în dosarul transferurilor din fotbal.

Citește și: Condamnarea lui Cristi Borcea, definitivă

Victor Becali are de executat o pedeapsă de 4 ani și 8 luni de închisoare, iar Cristi Borcea de 6 ani și 4 luni.

La începutul lunii martie, Cristian Borcea și frații Victor și Ioan Becali au fost condamnați la închisoare în dosarul transferurilor din fotbal și încarcerați la Penitenciarul Poarta Albă, unitate unde regimul de detenție este semideschis și deschis. Cei trei își făcuseră în actele de identitate mutații pe Constanța. După o perioadă de carantină, o comisie a penitenciarului din județul Constanța hotărâse ca aceștia să efectueze pedepsele în regim închis de detenție și, conform hotărârii conducerii Administrației Naționale a Penitenciarelor, aceștia au fost transferați la Penitenciarul Slobozia.

Cele mai citite

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...
Ultima oră
Pe aceeași temă