12.5 C
București
vineri, 24 mai 2024
AcasăSpecialDouă avioane care trebuiau să aterizeze la Sibiu, redirecţionate la Cluj. Care...

Două avioane care trebuiau să aterizeze la Sibiu, redirecţionate la Cluj. Care este motivul

Două curse aeriene, dintre care una operată de Lufthansa şi cealaltă de Tarom, nu au putut ateriza, luni seara, la Sibiu, din cauza ceţii dense, astfel că au fost redirecţionate către aeroportul din Cluj-Napoca, potrivit Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Aeroportului Sibiu, Nicoleta Boborodea, este vorba despre o cursă Munchen – Sibiu, operată de Lufthansa, și de alta a companiei Tarom, care ar fi trebuit să ia pasageri de la Sibiu și să-i transporte la Munchen. 

Pasagerii care trebuia să ajungă de la Munchen la Sibiu, dar al căror avion a aterizat la Cluj-Napoca, vor fi transportați spre Sibiu cu un autocar. Totodată, pasagerii care ar fi trebuit să plece la Munchen cu aeronava Tarom sunt transportați de la Sibiu la Cluj-Napoca.

Aceasta este cea de-a doua zi consecutiv în care nu pot fi operate curse pe aeroportul din Sibiu, județul aflându-se sub cod galben de ceață densă cu vizibilitate redusă sub două sute de metri, izolat chiar sub 50 de metri.

Astfel, duminică toate cursele au fost anulate din cauza ceţii, fiind vorba despre o cursă Lufthansa de la Munchen şi un zbor de Viena, operat de Austrian Airlines. Aeronava Lufthansa a aterizat la Timişoara, iar cea a operatorului Austrian Airlines s-a întors la Viena.

De asemenea, luni dimineaţă, a fost anulată o cursă Lufthansa care trebuia să plece de pe Aeroportul Sibiu către Munchen.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă