27.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialDouă cluburi din Capitală, închise de polițiști

Două cluburi din Capitală, închise de polițiști

Două cluburi din Capitală au fost închise de polițiști, duminică noaptea, după ce au fost depistate că funcționau fără autorizație. Patronii localurilor au fost sancționați cu aproape 11.000 de lei, anunță Direcția Generală a Poliției Municipiului București.

Poliţişti din cadrul Poliţiei Sectorului 2 au efectuat contoale la două cluburi cu puncte de lucru în Str. Viitorului, respectiv Str. Olteţului din Capitală, ambele având ca activitate principală "baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor".

“Cu această ocazie s-a constatat că cele două societăţi nu deţin autorizaţie de funcţionare fiind aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 1.400 de lei şi luându-se măsura complementară de sistare a activităţii”, anunță reprezentanții Direcției Generale a Muncipiului București.

Totodată, reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului au sancţionat contravenţional unul dintre cluburi cu amendă în valoare de 9.500 de lei.

La controale au participat reprezentanţi ai Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului, Inspectoratului Teritorial de Muncă Bucureşti, Poliţiei Locale Sector 2 şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov. În noaptea de sâmbătă spre duminică, 290 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au acţionat în mai multe zone din Capitală pentru prevenirea şi combaterea faptelor de natură infracţională şi contravenţională.

Cele mai citite

Trafic de droguri la Craiova. Două persoane au fost reținute

La data de 15 aprilie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova au luat o...

Armata israeliană: victimele atacului de la consulatul iranian din Damasc erau teroriști angajați împotriva Israelului

Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene a afirmat luni că victimele atacului care a vizat consulatul iranian la Damasc pe 1 aprilie erau "terorişti"...

Ministrul Burduja propune un Centru de Operațiuni de Securitate în domeniul energiei

Sebastian Burduja, ministrul Energiei, dorește să se înființeze, în România, un Centru de Operațiuni de Securitate în domeniul energiei. Ministrul Burduja a lansat această propunere...
Ultima oră
Pe aceeași temă