12.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialDouă femei și un copil, morți în condiții suspecte

Două femei și un copil, morți în condiții suspecte

Două femeie și un copil de trei ani au fost găsiți morți, aproape de localitatea Poaina Cristei, în timp ce o a patra persoană este dată dispărută, potrivit Mediafax

Femeia din judeţul Vrancea care era dată dispărută, împreună cu fiica ei de 15 ani, a fost găsită moartă, marţi după-amiază, în aceeaşi localitate unde anterior au fost găsite trupurile neînsufleţite ale unei femei de 44 de ani şi fiicei acesteia, în vârstă de trei ani. 

Amchetatorii spun că nici pe cadavrul acestei femei nu sunt urme vizibile de violenţă, cauza morţii urmând a fi stabilită în urma necropsiei.

Polițiștii din comuna Cârligele au fost sesizați, luni seară, în jurul orei 19.00, despre faptul că două femei şi două fete minore au plecat de acasă, din comuna respectivă, la o cunoştinţă a lor din comuna Poiana Cristei şi nu s-au mai întors.

Conform anchetatorilor, este vorba despre două fete, în vârstă de trei, respectiv 15 ani, și despre mamele lor, de 41 și 44 de ani, ele fiind rude.

În urma anchetei s-a stabilit că toate patru au plecat, duminică, la o rudă a lor din Poiana Cristei, au ajuns acolo, au stat o perioadă, apoi au pornit spre casă, însă nu au mai ajuns, familia dându-le dispărute luni seară.

În urma căutărilor făcute de echipe mixte, marţi, femeia de 44 de ani şi copila de trei ani au fost găsite moarte pe un câmp din comuna Poiana Cristei.

Conform anchetatorilor, la prima vedere nu s-ar fi observat urme de violență pe cadavrele celor două, însă concluziile vor fi trase în urma efectuării necropsiei.

Anchetatorii iau în calcul mai multe variante, cea mai plauzibilă fiind aceea că cele două s-au rătăcit și au murit în urma hipotermiei.

Cele mai citite

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă