14.6 C
București
duminică, 26 mai 2024
AcasăSpecialPunctul de lucru al Secţiei de Drumuri Naţionale Târgu-Jiu, afectat de viitură

Punctul de lucru al Secţiei de Drumuri Naţionale Târgu-Jiu, afectat de viitură

Punctul de lucru al Secţiei de Drumuri Naţionale Târgu-Jiu, unde se efectuează lucrări pentru realizarea noii centuri a municipiului reşedinţă, a fost afectat de o viitură puternică pe râul Șușița, cauzată de ploile abundente de miercuri seara, informează prefectul Gheorghe Paraschivu, citat de Agerpres.

„A fost o viitură pe râul Şuşiţa, a ajuns în zona ieşirii din Târgu-Jiu unde se lucrează la centura ocolitoare şi, din cauza debitului foarte mare, a fost afectată schela constructorului, dar nu au fost puse în pericol vieţile omeneşti sau locuinţe. A fost o maşină în zonă, dar nu a fost afectată. Locuinţe nu sunt afectate, terenuri agricole nu şi nici persoane. Este vorba de punctul de lucru al celor de la Secţia Drumuri Naţionale Târgu-Jiu”, a spus Gheorghe Paraschivu. 

Purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, Mihai Avramescu a precizat că pompierii intervin, miercuri seara, în mai multe localităţi din judeţ care au fost afectate de precipitaţii.

Astfel, în localitatea Runcu se intervine cu un autocamion şi două motopompe, la Stăneşti cu o autospecială şi o motopompă, la Schela unde au fost inundate 6 curţi, cu o autospecială şi o electropompă, iar la Turcineşti cu o motopompă transportabilă.

Cele mai citite

Generația de Aur, ultima victorie, cu o Selecționată mondială a Stelelor: 3-2

Tricolorii au învins cu 3-2 echipa Legendelor Lumii (World Stars), pregătită de Jose Mourinho, potrivit rador.ro. Tricolorii au învins cu 3-2 echipa Legendelor Lumii (World...

Ilie Sârbu, socrul lui Victor Ponta, „zburat” din bordul administrativ de la Romsilva

Ilie Sârbu, socrul lui Victor Ponta, a primit recent un cadou neplăcut din partea ministrului PNL al Mediului, Apelor și Pădurilor, fiind ejectat...
Ultima oră
Pe aceeași temă