15.4 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialUPDATE. Viscolul aduce din nou probleme șoferilor. Situația drumurilor blocate, la ora...

UPDATE. Viscolul aduce din nou probleme șoferilor. Situația drumurilor blocate, la ora 20.00. Traficul la Vama Ruse este restricționat pentru autovehiculele de mare tonaj

Drumuri blocate în ziua de marți. Traficul rutier din dimineața de marți, 17 ianuarie, a fost deblocat pe DN3 între Călărași și Lehliu. Anunțul a fost transmis de către Poliția Română, care a adăugat mai multe informații despre starea drumurilor.

UPDATE 20.00: Autostrăzile A2 și A4, închise din cauza viscolului. Situația drumurilor blocate din cauza viscolului, la ora 20.00

Citește și:  Traficul rutier spre Bulgaria, prin Vama Ruse, este blocat pentru autovehiculele de mare tonaj


 

18.00: Centrul Infotrafic al Poliției Române precizează că, mai multe drumuri rămân închise, din cauza viscolului.

JUDEŢUL CĂLĂRAŞI: DN 3 Brănești – Fundulea – Călărași; DN31 Călărași – Oltenița, DN4 București – Oltenița.

JUDEŢUL CONSTANŢA: DN22 Lumina – Mihai Viteazu, DN2A Ovidiu – Hârșova.

 JUDEŢUL GIURGIU: DN5B Giurgiu – Ghimpați, DN41 Remuș – Oltenița.

 JUDEŢUL IALOMIŢA: DN3A Fetești – limită cu județul Călărași (Lehliu).

UPDATE 16.00:  Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a transmis un update al șoselelor închise la ora 15.30. În județele Călărași, Constanța și Giurgiu, traficul este blocat pe cinci drumuri naționale.

Iată drumurile naționale închise de polițiști, din cauza fenomenelor meteo extreme.

 JUDEŢUL CĂLĂRAŞI:

  • DN3 LEHLIU – CĂLĂRAȘI;
  • DN4 BUCUREŞTI – OLTENIŢA.

JUDEŢUL CONSTANŢA:

  • DN 22 LUMINA – MIHAI VITEAZU;
  • DN 22A OVIDIU –  HÂRŞOVA.

JUDEŢUL GIURGIU:

  • DN5B GIURGIU – GHIMPAŢI.

De asemenea, navigația pe Dunăre este suspendată, pe o perioadă nedeterminată, între kilometrii fluviali 175 (Brăila) și 1075 (Baziaș, județul Caraș-Severin).


UPDATE 12.15 Brigada Rutieră a decis să redeschidă Autostrada Soarelui, după ce în dimineața de marți a fost închisă din cauza unor TIR-uri care au rămas înzăpezite. La această oră, traficul pe A2 este liber, dar se circulă cu dificultate, din cauza viscolului puternic și a sulurilor de zăpadă care apar pe carosabil. 


UPDATE 12.00 Traficul pe Autostrada A2 este blocat pe sensul București – Constanța, din cauza unui autotren care a rămas de-a curmezișul pe partea carosabilă, la kilometrul 25. Traficul auto pe sensul București-Constanța este blocat de la intrarea pe autostradă, până la Fundulea. 

Zeci de minute, traficul a fost blocat complet din cauza mai multor TIR-uri care rămăseseră blocate în zăpadă. Dar mașinile de intervenție au reușit să deblocheze traficul. 

De asemenea, traficul pe A2 este îngreunat între Fundulea şi Lehliu, din cauza viscolului, vizibilitatea fiind sub 100 de metri, iar între Lehliu şi Drajna vizibilitatea este scăzută sub 50 de metri.


UPDATE 11.30  Poliția Română a decis ca, din cauza zăpezi și a viscolului, să închidă traficul rutier între DNCB(judeţul Ilfov) şi judeţul Călăraşi (DN4). Această decizie este valabilă de la ora 11.30.


UPDATE 09.00 Drumul Național DN3 a fost redeschis de către polițiștii de la Brigada Rutieră. Circulația a fost închisă marți dimineața, din cauza viscolului, iar circulația auto se va desfășura în condiții de iarnă.


Centrul infotrafic al Inspectoratului General al Poliției Române a transmis că din cauza viscolului și a sulurilor de zăpadă, la ora 07.45, traficul rutier pe DN3 Călărași – Lehliu(în județul Călărași) este întrerupt, între localitățile Mihai Viteazu și Plevna.

De asemenea, Poliția Română a transmis că traficul rutier pe A3 București – Ploiești, circulația rutieră se desfășoară îngreunat, din cauza viscolului. Vizibilitatea este scăzută sub 100 de metri.

În condiții de iarnă se circulă și pe A2 București – Constanța, acolo unde pe segmentul Fundulea – Lehliu, vizibilitaea este de sub 100 de metri, iar între Lehliu și Drajna, vizibilitatea este scăzută sub 50 de mebtri din cauza viscolului.

Poliția Română transmite că zăpada este readusă pe carosabil chiar dacă se împrăștie material antiderapant.


Din cauza viscolului puternic, CFR a decis să anuleze mai multe garnituri de tren, toate din sudul țării. În județul Constanța s-a instituit cod de alertă, iar autoritățile au decis să realizeze cinci puncte speciale, dotate cu șenilate și cu mai mulți paramedici.

Citiți aici: CFR a anulat mai multe trenuri din cauza vremii. Traficul feroviar rămâne îngreunat

              Viscol puternic în Constanța. Porturile sunt închise, iar pe A2, traficul este îngreunat

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Liviu Harosa, avocat în dosarul Roșia Montană: “Lupta juridică a fost ca o mlaștină, a fost imensă”

Litigiul Roșia Montană a dus la 54 de procese, a căror soluționare, în beneficiul cetățenilor și al statului român, a impus o muncă imensă,...

Cât de des ar trebui să faci rotația anvelopelor?

Deoarece anvelopele se uzează diferit pe puntea față comparativ cu cele de pe puntea spate, acestea trebuie rotite periodic pentru a nu ajunge în...

Analiza măsurilor Guvernului PSD: Dovada că acestea au dus la creșterea cifrei de afaceri din industrie

În ultimele luni, cifra de afaceri din industrie a României a cunoscut o creștere semnificativă, iar acest lucru nu poate fi neglijat. Datele furnizate...
Ultima oră
Pe aceeași temă