9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialUPDATE. Traficul este restricționat, în noaptea de marți spre miercuri, pe autostrada...

UPDATE. Traficul este restricționat, în noaptea de marți spre miercuri, pe autostrada A2, între Fetești și Constanța. Situația drumurilor blocate din cauza viscolului

UPDATE 00.10: Traficul rutier a fost restricţionat pe A2  tronsonul Feteşti – Constanţa, pe sensul către litoral, din cauza viscolului.

Centrul Infotrafic al Poliției Române precizează că pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, ninge viscolit şi vizibilitatea este extrem de scăzută. „Pentru siguranţa participanţilor la trafic şi pentru a permite curăţarea suprafeţei carosabile în mod eficient traficul pe A2 rămâne restricţionat”.


23.30: Traficul a fost reluat, marţi noapte, pe A2, tronsonul Feteşti – Constanţa, pe sensul către litoral, precum şi pe A4 Ovidiu – Agigea, pe ambele sensuri, potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române.


 

Autostrada A2 București – Constanța și autostrada A4 Ovidiu – Agigea au fost închise, marți seara,  din cauza zăpezii şi a viscolului, potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române.

Situația drumurilor închise, la ora 20.00:

JUDEŢUL CĂLĂRAŞI: DN 3 Brănești – Fundulea – Călărași: DN31 Călărași – Oltenița; DN4 București – Oltenița.

JUDEŢUL CONSTANŢA: DN 22 Lumina – Mihai Viteazu; DN2 Ovidiu – Hârșova.

JUDEŢUL GIURGIU: DN5B Giurgiu – Ghimpați, DN61 Giurgiu – Crevedia Mare, DN41 Remuș – Oltenița.

JUDEŢUL IALOMIŢA: DN3A Fetești – Limită cu județul Călărași (Lehliu). DN2C Slobozia – Limită Județul Buzău (Tovărășia), DN21A Țăndărei – limită Brăila (intersecție cu DN21).

Totodată, traficul pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone este restricţionat pe DN5 Bucureşti – Giurgiu, din cauza viscolului.

În judeţul Prahova, pe DN1D Albeşti – Urziceni, se circulă în condiţii de iarnă iar pe anumite porţiuni zapada s-a depus pe partea carosabilă şi există risc major de derapare.

În judeţul Ilfov, traficul rutier pe DNCB este blocat la kilometrul 41(localitatea Jilava), din cauza unui autotren care a derapat. Precizăm că, sunt formate coloane de autovehicule pe ambele sensuri, iar viscolul reduce vizibilitatea sub 100 de metri.Se estimează ca, în aproximativ 30- 45 de minute, traficul să fie reluat.

Cele mai citite

Premierul Ciolacu a convocat brusc o ședință de guvern

Premierul Marcel Ciolacu a convocat, pe neașteptate, o ședință de guvern, pentru ziua de marți, 23 aprilie 2024. Potrivit Guvernului României, ședința Executivului începe la...

Premierul Ciolacu a convocat brusc o ședință de guvern

Premierul Marcel Ciolacu a convocat, pe neașteptate, o ședință de guvern, pentru ziua de marți, 23 aprilie 2024. Potrivit Guvernului României, ședința Executivului începe la...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești a luat titlul de vicecampioană mondială la Campionatul Mondial de Robotică de...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești s-a încununat de succes, prin obținerea titlului de vicecampioni mondiali din cadrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă