8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialDrumurile cele mai aglomerate la această oră. Pe A1 se circulă fluent

Drumurile cele mai aglomerate la această oră. Pe A1 se circulă fluent

Centrul INFOTRAFIC a informat care sunt drumurile cu probleme.

Astfel, la ora 14.30 în judeţul Ialomiţa, pe DN21 Slobozia – Brăila, între Slobozia şi Slobozia Nouă, traficul rutier se deasfăşoară pe o bandă, alternativ, din cauza unui autotren care s-a defectat după ce a fost implicat într-o tamponare.

În judeţul Argeş, încă se circulă îngreunat pe DN65B (drumul de legătură dintre A1 şi DN65), în zona comercială a municipiului Piteşti, dar şi pe DN65, pe raza localităţii Albota

În judeţul Caraş-Severin, pe DN6 Orşova – Caransebeş, la kilometrul 373+500 de metri, pe raza localităţii Topleţ,  traficul rutier a fost reluat peambele benzi începând cu ora 14:00.

Pe autostrada A1, pe sensul de mers Bucureşti –Piteşti, la kilometrul 27, se circulă fluent.

Traficul rutier a mai scăzut în intensitate şi pe DN1, în judeţul Prahova, iar la intrarea în Comarnic dinspre Ploieşti nu mai sunt coloane de maşini.

Pe DN6 Bucureşti – Alexandria încă se circulă în coloană, dar pe distanţe mici, în zonele Mihăileşti şi Drăgăneşti-Vlaşca. De asemenea, în judeţul Teleorman, din cauz alucrărilor care se execută pe DN6(E70) la podul de peste râul Vedea, la intrarea în municipiul Alexandria dinspre Bucureşti, circulaţia se desfăşoară alternativ, semaforizat, în coloană .

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă