13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialElena Udrea: Orice cetăţean poate fi ţinta nedreptăţilor

Elena Udrea: Orice cetăţean poate fi ţinta nedreptăţilor

Deputata Elena Udrea a postat, joi, pe pagina personală de Facebook, un mesaj referitor la cazul Marianei Rarinca, în care a precizat că orice cetăţean poate fi ţinta nedreptăţilor, nu doar oamenii politici.

"După experiența a 72 de zile petrecute în arest preventiv, fără să fiu vinovată, sau în orice caz, fără să fi fost găsită vinovată de ceva, am promis că voi încerca să mă opun abuzurilor făcute în numele justiției, indiferent împotrivă cui se întâmplă. Cazul Marianei Rarinca este dovadă faptului că am avut dreptate când am spus că țintă nedreptăților poate fi orice cetățean, nu doar eu, om politic presupus a priori vinovat", a scris Udrea.

În acest context, deputata a subliniat că este nevoie de "reacția celor de bună credința, care nu doresc să gireze prin tăcerea ori nepăsarea lor consolidarea unui Sistem bazat pe teroarea cătușelor, care reduce la tăcere trimițându-l la beci pe oricine își permite să îl critice".

"Pentru că un om a stat 6 luni la pușcarie fără să fie vinovat, îndurând umilințe și suferințe pe care cei mai mulți nu aveți cum să vi le imaginați, cineva trebuie să plătească. Nu eu trebuie să spun cine, este treabă CSM-ului să analizeze și să sancționeze, iar nu să încerce să ascundă gunoiul sub preș în timp ce pune pumnul în gură celor care au curaj să vorbească despre erorile magistraților", a mai precizat Udrea.

De asemenea, Elena Udrea a şi despre obligaţia fiecărei persoane de a face tot ce îi stă în putinţă pentru a evita abuzurile celor care ar trebui să înfăptuiască justiția.  

Cele mai citite

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...
Ultima oră
Pe aceeași temă