11.1 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Elena Udrea: Votul din Parlament nu a fost legal. Avocații au...

VIDEO. Elena Udrea: Votul din Parlament nu a fost legal. Avocații au contestat votul

UPDATE 13.30: Avocații Elenei Udrea au contestat votul din Parlament.

UPDATE 13.20: Elena Udrea a părăsit sediul DNA, unde a fost audiată timp de câteva ore privind noile acuzații care i se aduc în dosarul Gala Bute.

Deputata a a declarat că nu va face denunțuri decât împotriva generalului SRI Florian Coldea.

„Eu constat următorul lucru: toți cei care sunt prinși că au luat șpagă sau au făcut ceva ilegal spun că au dat-o mai departe, și sunt bine mersi. Nu știu, trebuie să spun și eu că am dat mai departe sau ceva? Tehnica aceasta îi face pe cei care practică asta scăpați. Singurul care a rămas în arest este Rudel Obreja, care n-a vrut să declare ce i s-a cerut, restul au spus că ce au luat au dat mai departe. Față de domnul Coldea voi face denunțuri până le ia cineva în serios. Dacă asta l-a ajutat să fie liber, eu îi doresc să fie sănătos (n.r. Cocoș)”. După ce stai trei luni în arest, probabil că spui orice ți se cere ca să pleci”, a spus Udrea.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/flowplayer’;document.write(”);if(typeof flowplayerhtml == ‘undefined’) { document.write(”);}var domain = document.domain;var domain_split = domain.split(‘.’);var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/playernew/singleplayer_max/123c0f9abc65f81e103af0978bb892f1/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));

 

———

Deputata Elena Udrea a ajuns la Direcția Națională Anticorupție după ce a fost citată pentru audieri în dosarul ”Gala Bute”.

”M-am obișnuit să vin aici”, a spus Elena Udrea la intrarea în DNA.

Întrebată dacă se aşteaptă ca procurorii să ceară marţi în instanţă arestarea sa preventivă, Elena Udrea a răspuns: "Telenovelă fără sfârşit".

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/flowplayer’;document.write(”);if(typeof flowplayerhtml == ‘undefined’) { document.write(”);}var domain = document.domain;var domain_split = domain.split(‘.’);var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/playernew/singleplayer_max/a89d44dfca687f34c56e6dddc92b2a77/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));

 

Avicatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat că votul din Parlament nu a fost legal, deoarece nu s-a întrunit majoritatea.

”Votul din plen nu întrunește prevederile legale. Ieri nu a fost întrunită majoritatea cerută de lege. La o chestiune atât de gravă trebuie să existe o majoritate calificată. Hotărârea este practic un vot de neavizare, nu știu dacă vom contesta direct sau nu. Va fi un temei de apărare în sensul că cererea de arestare nu a fost avizată”, a spus avocatul deputatei

Știre în curs de actualizare

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă