8.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialElena Udrea, ELIBERATĂ din arestul preventiv. Decizia este DEFINITIVĂ. Udrea i-a mulțumit...

Elena Udrea, ELIBERATĂ din arestul preventiv. Decizia este DEFINITIVĂ. Udrea i-a mulțumit lui Băsescu că a crezut în ea

UPDATE: Elena Udrea a părăsit penitenciarul Târgșor. Deputata și-a cerut iertare față de mama și prietenii ei, care au suferit din cauza faptului că a fost încarcerată. 

Am văzut în tot acest timp oameni care au avut puterea să treacă peste presentimente și să abordeze principii. A fost destinul meu să cunosc această experiență. Zeci de oameni își pun speranța că dacă ies de aici pot face ceva pentru ei. Aici la Târgșor este formată din oameni minunați care încearcă să compenseze cu foarte mult suflet lipsa de resurse. femeile de aici, dacă au greșit, merită să trăiască aici decent. Nu am fost surpinsă, știam ce mă așteaptă.  O să mă întâlnesc cu mama, prietenii. Îmi cer iertare mamei și prietenilor pe care i-am făcut să sufere. Este mai greu pentru cei care sunt afară decât pentru cei dinăuntru. Nu îmi cer iertare pentru acuzațiile care mi se aduc. Am primit sute de scrisori de la oameni aflați în spatele gratiilor, care își pun speranța în mine să îi ajut. Justișia nu trebuie să se facă ca o răzbunare trebuie să fie în conformitate cu legea”, a declarat Udrea.

——–

UPDATE: ÎCCJ a admis contestația Elenei Udrea. Deputata va fi plasată în arest la domiciliu.

——-

Înalta Curte de Casație și Justiție judecă, joi, contestația formulată de avocații Elenei Udrea cu privire la înlocuirea măsurii arestului preventiv cu control judiciar sau arest la domiciliu. 

Elena Udrea a fost arestată preventiv în dosarul ”Gala Bute” pentru luare de mita și abuz în serviciu. 

Citește și: Elena Udrea: Nu mai bine mă bateți cu pietre în piața publică?

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție au decis extinderea urmăririi penale, în cazul Elenei Udrea, pentru spălare de bani, în dosarul Gala Bute. 

Fosta ministră Elena Udrea este acuzată de abuz în serviciu în legătură cu organizarea evenimentului “Gala Bute” de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi respectiv de luare de mită în legătură cu finanţarea de către acelaşi minister a mai multor contracte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă