22.4 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialElena Udrea dezvăluie cum este supravegheată

Elena Udrea dezvăluie cum este supravegheată

Fosta ministră Elena Udrea a scris, pe Facebook, cum sunt supravegheate ”neoficial” persoanele ”incomode”. Astfel, Udrea a explicat că, de obicei, se așează cineva la masa alăturată, pe care se află un buchet de flori în care există o cameră de filmat, și așa le sunt înregistrate conversațiile. 

”Să vedeți întâmplare… Am mers la o cafea cu doi colegi, dintre cei care au curaj să spună lucruri pe la televizor. Că orice contemporan cu vremurile acestea, am vorbit și despre practică de supraveghere neoficiala a celor incomozi, dar și de tehnicile folosite mai nou, cum ar fi cuplurile așa zis romantice, care se așează lângă masă ta, spre care orientează un frumos buchet de flori Philips”, a scris Udrea pe Facebook. 

Mai mult, Udrea a relatat că, la cinci minute înainte de a pleca de la o întâlnire cu prietenii ei, s-a așezat o domnișoară lângă ei, căreia chelnerul tocmai îi aducea o vază cu flori. 

”Am stat puțin, iar cu cinci minute înainte să plecăm a venit o domnișoară care s-a pus la masă de lângă noi. Când am dat să ieșim din locație, ne-am intersectat cu un tânăr înflăcărat care ducea că pe un steag o varză de aranjament floral, grăbindu-se către domnișoară de mai devreme. Întâmplarea face că unul din colegi s-a întors după nici cinci minute să își ia telefoanele uitate pe masă. Ce să vezi, cuplul tocmai reunit lăsase baltă întâlnirea și plecase. Cu flori cu tot, evident. Probabil erau pe inventar”, a scris Udrea pe rețeaua de socializare. 

Udrea este sub control judiciar din 16 iunie, când instanţa supremă a decis înlocuirea măsurii arestului la domiciliu, în dosarul "Gala Bute". Fostul ministru al Dezvoltării Regionale trebuie să se prezinte la Secţia 2 Poliţie în zilele de marţi şi vineri, la ora 10.00, fiind una dintre obligaţiile măsurii controlului judiciar.

Fosta ministră a fost trimisă în judecată, pe 21 aprilie, în dosarul "Gala Bute", în care este acuzată de abuz în serviciu în legătură cu organizarea evenimentului omonim de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi respectiv de luare de mită în legătură cu finanţarea de către acelaşi minister a mai multor contracte.

Cele mai citite

Armata din Republica Democratică Congo a anunţat dejucarea unei tentative de lovitură de stat

Armata din Republica Democratică Congo a anunţat duminică că a dejucat o tentativă de lovitură de stat, la care au participat atât străini, cât...

Clotilde Armand și-a lansat o carte în care descrie lupta “nevăzută” din Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 și candidată la cel de-al doilea mandat, și-a lansat o carte pe care a intitulat-o "Din primărie. Partea nevăzută". O...

Ce pensie va avea Traian Băsescu, după ce și-a pierdut îndemnizația de fost președinte

Traian Băsescu a rămas fără îndemnizația de fost președinte în 2022. Astfel, acum va încasa doar pensie de europarlamentar. Fostul președinte liberal nu mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă