13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialElena Udrea NU își poate renova celula

Elena Udrea NU își poate renova celula

Cererea Elenei Udrea de acum o săptămână de a renova, pe banii ei, celula în care era ţinută în arest a fost respinsă de conducerea Arestului Central al Poliţiei Capitalei, relatează Mediafax, citând surse din Poliție.

Răspunsul la solicitarea Elenei Udrea a fost dat după ce aceasta a fost eliberată din arest şi plasată în arest la domiciliu, în dosarul "Microsoft", pe 17 februarie, ea fiind din nou arestată miercuri, în dosarul "Gala Bute".

Elena Udrea a solicitat, pe 13 februarie, conducerii Arestului Poliţiei Capitalei, să-i permită ca, pe banii ei, să văruiască celula în care a fost închisă, să vopsească gratiile şi caloriferele, să schimbe mobilierul şi să tapeteze pereţii, potrivit unor surse din Poliţie.

Sursele citate au precizat că, în virtutea legii donaţiei, Elena Udrea a adresat conducerii Arestului Central al Poliţiei Capitalei o cerere în care a solicitat să i se permită să-şi renoveze celula. Udrea a menţionat că intenţionează să văruiască, să vopsească zăbrelele şi caloriferele, să schimbe mobilierul şi să pună tapet pe pereţi.

Elena Udrea s-a aflat în arest din seara zilei de 10 februarie, când a fost reţinută de procurorii DNA, în ziua următoare ea fiind arestată pentru 30 de zile prin decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, în dosarul "Microsoft".

Pe 17 februarie, Udrea a fost plasată în arest la domiciliu, însă miercuri a fost din nou arestată, de această dată în dosarul "Gala Bute".

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, eliminată din Conference League! Echipele calificate în semifinalele competiției

PAOK Salonic, echipă antrenată de românul Răzvan Lucescu, a ratat calificarea în semifinalele Conference League, după ce a fost învinsă de pe teren propriu...

Ciolacu, despre o eventuală înlocuire a candidatului Cîrstoiu cu Negoiță. Ce a stabilit cu Ciucă

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat...
Ultima oră
Pe aceeași temă