24.3 C
București
joi, 30 mai 2024
AcasăSpecialElena Udrea povestește cum a fost în arest: Nu am putut...

Elena Udrea povestește cum a fost în arest: Nu am putut să mă coafez, nu e o dramă

Elena Udrea a declarat pentru B1 TV, referitor la faptul că s-a vorbit presă despre aspectul ei fizic la ieșirea din Târgșor, că nu a avut acces la minimele condiții de care are nevoie o femeie pentru a se îngriji. 

Deputata povestește că arestul a afectat-o mult deoarece nu a avut intimitate, motiv pentru care i-a cerut mamei ei să o lase singură câteva zile. 

”Arestul te schimba foarte mult, inclusiv fizic, nu numai din cauza presiunii psihologige extraordine care a fost asupra mea cât și din cauza condițiilor minime, mai ales pentru o femeie. M-am descurcat la fel ca oricare femeie care era acolo. Multe alte femei care îndură condiții aproape inumane uneori. La mine, ca persoană publică, impactul a fost foarte mare, pentru că nu am putut să fac nimic în ceea ce privește minimul de îngrijire pentru o femeie. Nu am putut să mă coafez, asta nu e nicio problemă, nu e o dramă. Dar faptul că nu puteai să faci mișcare, că trebuia să stai imobilizat în 9 metri pătrați, te îmbolnăvește. Mulți oameni ies de acolo bolnavi. După aproape trei luni, în care chiar și cel mai intim moment la care vă puteți gândi, le-am petrecut alături era alături de alte trei persoane, vreau să petrec cât mai mult timp singură. În 9 metri patrați, 1 metru însemna baia, fără ușă. Ești om, ai nevoi fiziologice, vă dați seama, faci totul în public practic. Toată intimitatea este exhibată. Mama înțelege dorința mea”, a explicat Elena Udrea pentru B1 Tv. 

De asemenea, Udrea a subliniat că a legat prietenii care vor dura toată viața cu celelalte femei din celulă, care totuși i-au reproșat modul în care funcționează Justiția acum.

”Îmi reproșau mie acest mod răvășit de a face Justiție. Un reproș cu prietenie pentru că situația în care ne aflam și eu și ele ne-a făcut să legăm o prietenie care va ține toată viața.Era un fel de ironie amară: ”Asta e Justiția pe care ai susținut-o atâția ani”.”, a mai spus Udrea. 

Fosta ministră a părăsit vineri penitenciarul Târgșor după ce ÎCCJ a decis înlocuirea măsurii arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu. Elena Udrea este acuzată de abuz în serviciu și luare de mită în dosarul ”Gala Bute”. 

Cele mai citite

Ialomița: Un bărbat de 44 de ani a murit când încerca să facă o bombă artizanală

Un bărbat de 44 de ani din judeţul Ialomiţa a murit încercând să facă o bombă artizanală în locuinţă. Materialele folosite au explodat. În...

Scandal uriaș. Iulian Dumitrescu vrea să transforme stațiunea Breaza în groapa de gunoi a județului Prahova

Locuitorii stațiunii Breaza din județul Prahova sunt în pragul unei revolte fără precedent, din cauza faptului că în centrul localității baronul de Prahova...

„Pufu” de la RAR, pus pe pilotul automat al sforarului șef Mîndrescu

Directorul general al Registrului Auto Român (RAR), agronomul Mihai Alecu „Pufu”, este doar o marionetă a sforarului șef al Ministerului Transporturilor, secretarul de...
Ultima oră
Pe aceeași temă