13.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialUPDATE. Elena Udrea vrea să se confrunte cu denunțătorii săi. Cum a...

UPDATE. Elena Udrea vrea să se confrunte cu denunțătorii săi. Cum a reacționat Ștefan Lungu

UPDATE: Ce spune Ștefan Lungu despre confruntarea cu denunțătorii Elenei Udrea

——-

Avocații Elenei Udrea au depus o cerere la Direcția Națională Anticorupție prin care solicită confruntarea clientei lor cu toți denunțătorii săi, din dosarul Gala Bute.

Citește și: O nouă lovitură pentru Elena Udrea

 „Doamna Udrea mi-a spus să fac o singură solicitare: vrea confruntare directă cu denunțătorii. Noi o să cerem procurorilor să purceadă la această confruntare. Vrem să stea față în față cu denunțătorii. O să cer procurorilor că până în contestație (pe 5 martie n.r.) Elena Udrea să se întâlnească cu acești denunțători în față procurorilor despre pretinsele lor afirmații. Nemulțumirea domniei sale ține de acest joc al denunțurilor. Este unu lucru pe care dansa nu-l poate înțelege. Doamna Udrea vrea să-i privescă în ochi pe acești bărbați”, a mai spus Chiciu.

La rândul sau, avocatul Marius Striblea a precizat că Elena Udrea speră să dovedească în felul acesta că acuzațiile care i s-au adus sunt false.

„Dintr-o confruntare pot să reiasă elementele care nu sunt puse cap la cap. Pentru că e ușor să zici că am lăsat o geantă în biroul ministrului și atât. Sunt mai multe detalii și într-o astfel de confruntare probabil poziția denunțătorului va reieși ca mincinoasă”, a conchis Striblea.

Citește și: VIDEO. Elena Udrea a ajuns, din nou, în arest. Decizia ÎCCJ nu este definitivă 

Elena Udrea a revenit în custodia Poliției Capitalei, după ce instanța supremă a hotărât ieri arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile în dosarul „Gala Bute“. Deputata este urmărită penal în acest caz pentru abuz în serviciu în legătură cu organizarea respectivului eveniment sportiv, trei fapte de luare de mită, tentativă de folosire de documente ori declarații false și infracțiunea de folosire a influenței pentru obținerea de foloase necuvenite.

Cele mai citite

Sectorul 4 se transformă într-o oază urbană: Campanie de înverzire prin plantarea a peste 1500 de copaci

Într-o mișcare impresionantă de regenerare urbană, Sectorul 4 din București a dat startul unei ample campanii de înverzire, plantând peste 1500 de copaci. Această...

Lukașenko îl contrazice pe Putin: teroriștii de la Moscova ar fi vrut inițial să fugă în Belarus

Președintele din Belarus a prezentat marți o versiune care contrazice afirmațiile lui Vladimir Putin despre atacatorii din Moscova. Dacă președintele rus a spus că...

SUA „vor continua” să parașuteze ajutor umanitar în Gaza

Statele Unite(SUA) "vor continua" să paraşuteze ajutor umanitar în Fâşia Gaza, a afirmat marţi un purtător de cuvânt al Consiliului de Securitate Naţională al...
Ultima oră
Pe aceeași temă