10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialElev, în spital după ce ar fi fost LOVIT de profesorul de...

Elev, în spital după ce ar fi fost LOVIT de profesorul de spor

Un copil de 11 ani, elevi în clasa a VI-a la Liceul Tehnologic Nicolae Titulescu, din Însurăței, judeţul Brăila, a ajuns la spital cu traumatism cranio-cerebral, după ce ar fi fost lovit în cap de către profesorul de sport, relatează Mediafax

Inspectoratul Școlar Județean Brăila a declanşat o anchetă în acest caz.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Brăila, Jenel Șogor, polițiștii au fost informați de către reprezentanții Spitalului Județean Brăila că la unitatea medicală a fost adus un copil, elev în clasa a VI-a la un liceu din Însurăței, care susține că a fost lovit în cap de către un profesor. 

Conform sursei citate, băiatul de 11 ani are un traumatism cranio-cerebral prin agresiune, în cauză întocmindu-se dosar penal pentru purtare abuzivă.

Potrivit inspectorului de educație fizică Dan Gheorghiță, Inspectoratul Școlar va declanşa o anchetă la Liceul Nicolae Titulescu, luni urmând să ajungă personal acolo pentru a discuta cu conducerea școlii, cu profesorul acuzat și cu elevul însoțit de părinți.

”Luni, o să mergem la liceul respectiv, o să discutăm cu directorul școlii, cu profesorul, cu elevul însoțit de părinte, având în vedere că este minor. Vom discuta cu toate părțile implicate, iar dacă se va confirma atunci va fi toleranță zero.”, a declarat, sâmbătă, inspectorul Dan Gheorghiță, din cadrul ISJ Brăila.

Potrivit sursei citate, profesorul acuzat este suplinitor calificat şi predă educație fizică, fiind pentru al doilea an de învățământ, pe numele său neexistând alte reclamații.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, elevul ar fi fost lovit în cap de către profesor în momentul în care cadrul didactic ar fi văzut că, deși sunase clopoțelul, copilul nu ar fi părăsit sala de sport. În urma loviturii, copilul a fost dus de către mama sa la Spitalul Județean Brăila, la Unitatea de Primire Urgențe, unde a declarat că ar fi fost lovit în cap de către profesorul de sport. Există ipoteza că, în momentul agresiunii, profesorul ar fi avut în mână un obiect din metal, însă acest aspect va fi stabilit ulterior de către polițiști.

Cele mai citite

Scandalul Sanimed/Hideg: Dezvăluiri, Denunțuri și Dinamica Justiției în România

Recentele dezvăluiri din presă, generate de denunțul spontan al omului de afaceri Cătălin Hideg împotriva unei prestigioase case de avocatură din România, precum și...

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...

Jack Grealish ar putea ajunge alături de Horațiu Moldovan! Atletico a pus ochii pe englez

În vârstă de 28 de ani, Jack Grealish își dorește să părăsească Manchester City la finalul acestui sezon. Cunoscut pentru talentul său în atac,...
Ultima oră
Pe aceeași temă