14.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialElevi în clasele pregătitoare, evacuați dintr-o școală din Constanța

Elevi în clasele pregătitoare, evacuați dintr-o școală din Constanța

Mai mulți elevi de la o școală gimnazială din Constanța au fost evacuați, miercuri dimineață, după o defecțiune la un tablou electric, din care începuse să iasă fum, informează Mediafax.

Defecțiunea apărută la școala Gimnazială Nr. 8 din Constanța a fost remediată de reprezentanții Enel fără să fie necesară intervenția pompierilor.

Potrivit reprezentanților unității de învățământ, miercuri dimineață, la parterul clădirii unde funcționează clasele pregătitoare ale Școlii Gimnaziale Nr. 8 din Constanța, femeia de serviciu a constatat că de la tabloul electric iese fum.

Imediat a fost chemat omul de întreținere de la Grădinița cu Program Prelungit “Steluțele Mării”, care funcționează în același imobil, iar acesta a întrerupt curentul electric.

“Menționăm că principalul consumator din clădire este grădinița, care are plite electrice, aer condiționat, calculatoare, imprimante”, spun sursele citate.

La ora producerii evenimentului, în clădire se aflau câțiva elevi de clasă pregătitoare, care au ieșit în curte, împreună cu învățătoarele. Pentru siguranța copiilor s-a hotărât ca aceștia, însoțiți de învățătoare, să fie aduși la Școala Gimnazială Nr. 8 din Constanța.

Între timp, directoarea grădiniței, Georgeta Adam, a sesizat Enel, iar reprezentanții societății au remediat defecțiunea la tabloul electric, fără să fie necesară prezența pompierilor.

Citește și: Galaţi: Tragedie provocată de încălzirea cu calorifere electrice

“Menționăm că nu s-a produs niciun incendiu în școală, fiind vorba despre o defecțiune tehnică la tabloul electric, care s-a remediat de către reprezentanții firmei autorizate Enel”, au spus reprezentanții Școlii Gimnaziale Nr. 8 din Constanța, care au precizat că a fost informat și Inspectoratul Școlar Județean Constanța despre incident.

 

Cele mai citite

Producția de cărbune a scăzut

Producţia de cărbune net a României a totalizat, în primele trei luni ale acestui an, 511.600 tone echivalent petrol, fiind cu 11,6% mai mică...

Iuliana Beregoi, despre cum reușește să se împartă între viața profesională și cea personală: “Sincer…”

Iuliana Beregoi este recunoscută ca una dintre cele mai apreciate artiste, vloggerițe și actrițe din România și Republica Moldova. La doar 19 ani, tânăra...

Producția de cărbune a scăzut

Producţia de cărbune net a României a totalizat, în primele trei luni ale acestui an, 511.600 tone echivalent petrol, fiind cu 11,6% mai mică...
Ultima oră
Pe aceeași temă