11.7 C
București
marți, 14 mai 2024
AcasăSpecialEroare de proiectare în Timișoara: Pista de biciclete trece prin terasa unui...

Eroare de proiectare în Timișoara: Pista de biciclete trece prin terasa unui restaurant

În Timișoara, o pistă destinată bicicliștilor, trece prin mijlocul unei terase de restaurant. Edilul oraşului, Nicolae Robu, consideră că este o eroare de proiectare şi încearcă să remedieze problema, informează Digi24.

De o parte şi de alta a pistei se afla mesele unei terase de pe malul Begăi. Nici clienţii, dar nici bicicliştii nu se simt deranjaţi de acest lucru, însă singurii care trebuie sa fie atenţi sunt ospătarii.

Citește și: VIDEO. Primarul Timișoarei compune melodii, în timp ce hoții fură busturi de bronz

„Sincer, nu, nu mă deranjează, atât timp cât am pe unde să merg”, spune un biciclist.

Clienții restaurantului spun că nu îi deranjează acest lucru, însă admit că este destul de greu pentru personalul restaurantului.

„Cred că încurcă mai mult personalul, în momentul în care vine să ne servească. Noi nu avem nicio problemă”, admite unul din clienții restaurantului.

 „Mie mi se pare perfect, sincer. E o super ofertă, doi în unul”, glumeşte alt client.

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, încearcă să remedieze problema.

„Există două posibilităţi: fie se cedează tot terenul acela, ca să nu mai fie mese de o parte şi de alta, în sezonul cald, fie se poate ajunge şi la desfiinţarea pistei de biciclete”, spune Nicolae Robu, primarul Timişoarei.

Pistele de biciclete construite de-a lungul malurilor Begăi fac parte dintr-un proiect european cu o finanţare de 50 de milioane de lei.

Cele mai citite

SUA fac „tot ce este omenește posibil” pentru a furniza rapid arme Ucrainei

Statele Unite(SUA) fac "tot ce este omeneşte posibil" pentru a furniza rapid arme Ucrainei, care se confruntă cu o nouă ofensivă rusă, a declarat...

Florin Piersic, mesaj de ultim moment: „Sunt viu”

Actorul Florin Piersc, internat în spital cu mai multe probleme de sănătate, a transmis, luni seară, un prim mesaj. El spune că e „viu”,...

Ministrul Agriculturii: Asigurarea unui buget consistent este esențial pentru viitoarea PAC

Asigurarea unui buget consistent pentru plăţile directe, prin care să se acorde acelaşi nivel al plăţilor pentru toţi fermierii din Uniunea Europeană, este esenţială...
Ultima oră
Pe aceeași temă