4 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăSpecialFOTO. Eugen Berceanu, fost consilier PSD Sectorul 1, insultă zecile de mii...

FOTO. Eugen Berceanu, fost consilier PSD Sectorul 1, insultă zecile de mii de români care protestează în stradă.Primarul Dan Tudorache afirmă că nu are legătură cu acesta

Eugen Berceanu, fost consilier în PSD Sector 1, a postat pe Facebook un mesaj insultător la adresa miilor de români care protestează pe străzi față de ideea Guvernului Grindeanu de modificare a Codului Penal.

Postarea lui Berceanu a apărut pe Facebook joi seară. După ce mai mulți utilizatori ai acestei rețele au retransmis postarea și au început să apară reacții la adresa acesteia, textul insultător a fost șters de pe Facebook.


Update: Primarul PSD al Sectorului 1 Dan Tudorache a precizat că nu are nici o legătură Eugen Berceanu. „Domnul Eugen Berceanu nu a fost și nu este consilier al Primăriei Sectorului 1, iar opiniile sale nu sunt împărtășite nici de mine, nici de echipa mea de consilieri. Mai mult, întreaga administrație a Primăriei Sectorului 1 respectă dreptul cetățenilor la opinie și la manifestări pașnice”, a menționat Dan Tudorache. 


Citește și: VIDEO. Reacție furibundă a lui Liviu Dragnea, la Parlament: “Fac și pe mă-ta!”

Liderul PSD, s-a prezentat joi la ședința de la Parlament a conducerii PSD, iar în momentul în care acesta era întâmpinat de ziariști și parlamentari, el a cedat nervos și i-a replicat unuia dintre ei o frază ce pare a fi “fac și pe mă-ta”.


Update: Eugen Bercenu a trimis RL un drept la replică în care afirmă că pagina sa de Facebook ar fi fost folosită de altcineva.  “Mă numesc Eugen Berceanu şi vă informez că postarea la care se referă articolul dvs, nu îmi aparţine. Am constatat că a existat o postare pe contul meu de FB, postare pe care nu eu am scris-o. Sunt convins că sunt victima unui atac cibernetic. Mă dezic de acea postare şi vă rog să publicaţi aceasta declaraţie a mea. Nu este corect să apară în mass-media ceva de care eu nu sunt vinovat. Vă informez că nu am fost şi nu sunt angajat al Primăriei Sectorului 1”, a scris acesta.

 

 

 

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă