18.7 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialVanghelie, bătut de Mihnea Costoiu (min. delegat pt. Învățământ Superior), potrivit EVZ

Vanghelie, bătut de Mihnea Costoiu (min. delegat pt. Învățământ Superior), potrivit EVZ

Jurnaliştii de la Evenimentul Zilei susţin că ministrul ministrul delegat pentru Învățământ Superior Costoiu l-a bătut pe președintele organizației București Marian Vanghelie la masa de final Comitetului Executiv Naţional al PSD care a avut loc la Orăştie.

După un scurt un conflict verbal totul s-a transformat într-o bătaie în toată regula. Spre surprinderea tuturor, ministrul pentru Învățământ Superior s-a dovedit a fi mult mai abil decât Marian Vanghelie și a scăpat neatins. Jurnaliştii de la EVZ mai spun că "Marian Vanghelie, îmbărbătat de numărul de pahare consumate, a continuat să-l jignească pe Mihnea Costoiu, neputând fi potolit de colegii prezenți în număr mare. La un moment dat, Vanghelie s-a repezit la Mihnea Costoiu, însă, după cum relatează participanții la această altercație, alcoolul i-a jucat feste și în loc să-l nimerească pe Costoiu, dus de avânt, a intrat cu capul într-o scară."

Supărarea lui Vanghelie a fost amplificată și de vestea că urma să piardă majoritatea în Consiliul General al Capitalei, veste pe care a primit-o în aceeași zi.

Victor Ponta, preşedintele PSD, l-a ameninţat pe Marian Vanghelie cu excluderea din partid dacă nu se va ocupa doar de campania electorală pentru prezidenţiale.

Contactat de EVZ, Marian Vanghelie nu a negat conflictul cu Mihnea Costoiu și, foarte nervos, a închis telefonul după ce a încercat fără succes să afle cine a transmis această informație. 

 

Cele mai citite

Studiu. Românii își propun să arunce mai puțină mâncare

Șapte din zece români își propun să arunce mai puțină mâncare la gunoi, relevă cel mai recent studiu realizat de Reveal Marketing Research în...

Rusia – Ucraina, ziua 782. Rusia ar pregăti acte de sabotaj în toată Europa, avertizează serviciile de informații

Rusia ar pregăti "acte de sabotaj violente" în toată Europa, avertizează serviciile de informații occidentale. "Suntem de părere că riscul unor acte de sabotaj controlate...

Ambasada britanică prezintă un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, în cinstea Paștelui ortodox

Ambasada Marii Britanii la București a creat un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, pentru a marca Paștele ortodox. Paddington este o jucărie de pluș...
Ultima oră
Pe aceeași temă