16.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialExplozie la fabrica de armament de la Bumbești Jiu. O femeie rănită...

Explozie la fabrica de armament de la Bumbești Jiu. O femeie rănită grav

O explozie s-a produs, marți dimineață la fabrica de Armament de la Bumbești Jiu. O femeie a fost rănită și a fost transportată la Spitalul de Arsuri de la București. 

Femeia în vârstă de 47 de ani, angajată a Uzinei Mecanice (UM) Sadu, a suferit arsuri pe 60% din suprafaţa corpului. 

Managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Gorj, Marinică Niculescu, a declarat, pentru Agerpres, că femeia a fost iniţial preluată de o ambulanţă cu medic sosită la faţa locului şi ulterior transportată la Spitalul de Arşi din Bucureşti. 

“Femeia, în vârstă de 47 de ani, a suferit arsuri pe 60% din corp, de la brâu în sus este arsă, a preluat-o o ambulanţă cu medic şi apoi a fost transportată la Spitalul de Arşi din Bucureşti”, a spus Marinică Niculescu. 

Potrivit reprezentanţilor UM Sadu, la unitate activitatea a fost întreruptă, fiind oprită şi furnizarea energiei electrice. 

La faţa locului s-au deplasat echipe ale poliţiştilor şi inspectorilor de muncă pentru a efectua cercetări în acest caz.

Cele mai citite

Tragedie la Marea Neagră! O navă s-a scufundat. Trei persoane sunt date dispărute

Sâmbătă dimineață, o navă sub pavilion tanzanian s-a scufundat în Marea Neagră, la 26 de mile marine de Sf. Gheorghe, anunță Autoritatea Navală Română....

Ministrul agriculturii din China, cercetat pentru nerespectarea prevederilor legii

Ministrul agriculturii din China este investigat pentru încălcarea legii și a disciplinei, a anunțat sâmbătă organismul de supraveghere anti-corupție al țării, potrivit Reuters. Tang Renjian,...

VIDEO. Andreea Marin a dezvăluit secretul prin care își ține soțule aproape: “Construim în continuare”

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu alcătuiesc unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul românesc, evitând expunerea excesivă în mediul public și preferând să-și...
Ultima oră
Pe aceeași temă