17.6 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialUPDATE. Explozie la un atelier auto din Pitești. Un mort și un...

UPDATE. Explozie la un atelier auto din Pitești. Un mort și un rănit

UPDATE. Tânărul mort în explozie lucra la un cauciuc de căruță. Poliția a deschis o anchetă în acest caz, iar specialiștii de la Inspectoratul Teritorial de Muncă au fost sesizați, urmând ca aceștia să stabilească dacă au fost respectate condițiile de lucru de către cei doi și de către angajator.

—-

O explozie la o vulcanizare din Pitești a produs, marți dimineață, decesul unei persoane și rănirea gravă a alteia. Se pare că persoana decedată schimba un cauciuc la o un camion în momentul în care s-a produs deflagrația, informează B1TV. 

Incidentul a avut loc la o vulcanizare situată pe strada Depozitelor din Pitești, iar ambii bărbați erau angajați ai vulcanizării, informează Mediafax.

Potrivit datelor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, Mădălina Epure, cei doi bărbați – unul în vârstă de 27 de ani, celălalt de 34 de ani – încercau să schimbe un cauciuc al unui camion, când s-a produs o explozie.

În urma deflagrației, bărbatul de 27 de ani și-a pierdut viața din cauza rănilor foarte grave pe care le-a suferit, iar cel de 34 de ani a suferit un traumatism cranio-facial și a fost preluat de o ambulanță SMURD pentru terapie intensivă, fiind transportat la spital.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz. De asemenea, specialiștii de la Inspectoratul Teritorial de Muncă au fost sesizați, urmând ca aceștia să stabilească dacă au fost respectate condițiile de lucru de către cei doi și de către angajator.

Cele mai citite
00:00:28

Tragedie în Londra: Un Băiat de 14 Ani a fost ucis într-un atac cu sabie

Un băiat de 14 ani a decedat marți după ce un bărbat înarmat cu o sabie l-a înjunghiat pe tânăr, pe doi polițiști și...

Steaua Armatei, sancționată de Comisia de Disciplină a FRF

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a sancţionat clubul CSA Steaua cu disputarea a două meciuri fără spectatori şi o penalitate sportivă...

Evoluția îmbrăcămintei bărbătești:o călătorie prin decenii

Moda bărbaților a suferit schimbări semnificative de-a lungul deceniilor, reflectând schimbări în normele societale, influențe culturale și progrese tehnologice. De la stilurile conservatoare de...
Ultima oră
Pe aceeași temă