21.3 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialFalsificator de carduri, căutat de autoritățile germane, prins la Bacău

Falsificator de carduri, căutat de autoritățile germane, prins la Bacău

Un bărbat de 36 de ani din Bacău, căutat de autoritățile germane pentru falsificare de carduri, a fost prins de polițiștii români în scurt timp după ce au primit mandatul acestuia. 

”Poliţiştii din Bacău au depistat un bărbat, pe numele căruia autorităţile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare, pentru falsificare de mijloace electronice de plată.

La data de 29 iunie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul I.P.J. Bacău au depistat un bărbat, de 36 de ani, din Bacău, urmărit internaţional.

Pe numele acestuia, autorităţile din Germania au emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de falsificare de mijloace electronice de plată.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R.”, informează poliția română.

Bărbatul a fost prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, care au dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor Curţii de Apel Bacău, în vederea predării către autorităţile germane.

Cele mai citite

Cutii de carton cu 1, 2 sau 3 pereți: ce alegi pentru afacerea ta?

Afacerea ta va avea doar de câștigat dacă alegi cutiile de carton potrivite produselor pe care le comercializezi. Poate te întrebi care este legătură....

Pentru că nu are talentul de ratangiu și simulator al fotbalistului român, Mbappe a răsuflat ușurat că PSG nu va disputa finala UCL cu...

Ilustrație: Marian Avramescu Fața nevăzută a fotbalistului-star francez Kylian Mbappe a avut un motiv foarte bun de bucurie după eliminarea formației pentru care încă...

Scurt ghid despre transportul și protecția produselor: ce cutii să alegi

Două dintre aspectele importante de care este recomandat să ții cont atunci când dorești să onorezi comenzile de produse cu succes se referă la...
Ultima oră
Pe aceeași temă