17.7 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialFălticeni: Poliţist local bătut, după ce a imobilizat un tânăr

Fălticeni: Poliţist local bătut, după ce a imobilizat un tânăr

Un poliţist local din municipiul Fălticeni a ajuns la spital, după ce a fost lovit cu pumnul de un bărbat venit în sprijinul unui tânăr, care fusese imobilizat de poliţiştii locali întrucât a distrus un lampadar aflat lângă sediul Primăriei, informează Mediafax.

Un poliţist local a încercat să îl împiedice pe unul dintre ei să continue să folosească rampa, dar tânărul s-a prins cu mâinile de un lampadar aflat la marginea rampei, moment în care şase abajururi şi un bec s-au spart.

Tânărul a fost imobilizat de trei poliţişti locali, însă la scurt timp, dinspre parcul aflat în vecinătatea Primăriei, a venit un localnic în vârstă de 25 de ani, rudă cu cel prins de poliţişti. Acesta l-a lovit cu pumnul pe unul dintre poliţiştii locali, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Incidentul a avut loc sâmbătă seara, la Fălticeni, unde trei tineri se dădeau cu rolele pe rampa de acces pentru persoane cu dizabilităţi din faţa Primăriei, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Suceava.

În acest caz, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoriei Fălticeni, care a dispus continuarea cercetărilor pentru loviri şi alte violenţe, dar şi pentru distrugere, urmând ca luni, în funcţie de plângerile care se vor depune, să se dispună alte măsuri.

Cele mai citite

O nouă plângere la DNA pe numele lui Nicușor Dan

Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, s-a prezentat, astăzi, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) pentru a depune o plângere penală pe numele lui...

Marcel Ciolacu: Am început aplicarea legii privind interzicerea păcănelelor

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, marţi, în şedinţa Executivului, că Guvernul a început aplicarea noii legi privind interzicerea păcănelelor în localităţile cu mai puţin...

Rețetă de mici de 1 Mai, de pe vremea bunicilor. Așa faci cei mai gustoși mititei

Ziua de 1 mai sau 1 mai muncitoresc se sărbătorește neapărat cu o porție de mici. Dacă nu vei avea unde să îi servești,...
Ultima oră
Pe aceeași temă