7.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialFamilia vrajitoarei Sidonia, care ii ghicea Magdei Ciumac, ridicata de politie

Familia vrajitoarei Sidonia, care ii ghicea Magdei Ciumac, ridicata de politie

Faimoasa vrajitoare Sidonia, cea care ii dadea in carti Magdei Ciumac, a ramas fara sot, doi fii si un nepot, care au fost ridicati marti dimineata de catre politisti, in timpul unei perchezitii efectuate in Sectorul 5 al Capitalei, sub acuzatia de savarsire de infractiuni cu violenta, transmite Mediafax.

Cei patru membri ai familiei vrajitoarei Sidonia sunt cercetati pentru faptul ca dadeau bani cu camata si apoi, pentru recuperarea acestora, recurgeau la violenta si santaj. Cei patru au fost dusi pentru audieri, la politie.

Cu o zi in urma, alte opt persoane care faceau parte dintr-o grupare cunoscuta pentru infractiuni cu violenta au fost retinute in legatura cu acuzatiile de tentativa de omor, santaj si violare de domiciliu.

Marti dimineata, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale – Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti, sprijiniti de echipe ale Serviciului de Politie pentru Interventii Rapide, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, au descins la sapte adrese din Bucuresti si uan din judetul Ilfov, fiind puse in executare noua mandate de aducere.

Din cercetarile efectuate de politisti, s-a stabilit ca membrii gruparii l-au agresat, la 8 martie 2008, pe M. A., lovindu-l in cap de mai multe ori cu o sabie, pentru a-l obliga sa plateasca diverse sume de bani. Pentru a se apara, acesta a parat loviturile cu bratele suferind leziuni grave, care i-au pus viata in pericol.

De asemenea, incepand cu luna august 2008, sub pretextul unei datorii de 4.000 de euro, membrii gruparii l-au constrans pe D.V., prin amenintari, sa faca imprumuturi si sa le plateasca diverse sume de bani, reprezentand dobanzi.

In perioada octombrie-aprilie 2009, folosind acelasi mod de operare, acestia l-au determinat pe A. E., prin amenintari si violente, sa le plateasca sume mari de bani, drept camata. Ulterior, l-au determinat sa le cedeze un imobil pentru stergerea pretinsei datorii.

Totodata, in luna mai 2008, membrii gruparii au mai obtinut 50.000 de euro de la G.V.R.

Din cei noua, opt au fost retinuti.

Cele mai citite

Partidul conservator din Croația a câștigat alegerile parlamentare

Conservatorii, aflați la putere în Croaţia, au ieşit pe primul loc în alegerile legislative, conform estimărilor iniţiale, dar cu mai puţine mandate decât în...

Un cutremur cu magnitudinea inițială de 6,4 grade pe Richter a lovit sudul Japoniei

Un cutremur cu magnitudinea preliminară de 6,4 grade a lovit miercuri seara sudul Japoniei, a anunțat Agenția Meteorologică Japoneză, citată de Reuters, conform stiripesurse.ro. Epicentrul...

Avioane de vânătoare israeliene au lovit ținte ale Hezbollah în estul Libanului

Forțele aeriene israeliene au declarat miercuri că avioanele lor de vânătoare au lovit infrastructura Hezbollah la nord de Baalbek, în estul Libanului, potrivit Reuters,...
Ultima oră
Pe aceeași temă